Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?
Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.
De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?
21
Persze, hogy léteznek! Nem tudom, mi ocsmányat irtam!
A 35-40 közötti nők álomvilágban élnek ebben kiegyezhetünk.
Egy 36 éves férfi
#24! Látod, ez itt a probléma. Te is én tökéletességemmel foglalkozol, miközben én egy szóval se mondtam ilyet, de tök rendezett, szép életem van, így "öreg nőként" is.
Ezzel szemben a kérdezőnek, neked és a többi félcédulás cimborátoknak teljesen téves elképzelése van az életről, mint ahogy a kérdésből is látszik. Nem magatokkal foglalkoztok, hogy érhetnétek el a célotokat, hanem azokkal a nőkkel, akik köszönik szépen, jól vannak. És a legviccesebb, hogy azt képzelitek ilyen mentalitású emberből sikeres lesz.🤣 Hát, nem 45 évesen, 60 évesen se.
Én 42 vagyok de mivel mindenki köpni nyelni nem tud amikor elmondom a koromat, nem aggódok.
Persze lehet segíteni ezen még, hiszen rengeteg jó bőrápoló van, de ezek már inkább gének.
És amúgy nagyon ritka az a 30 feletti pasi aki nem deformálodik el.
A hajuk kihullva, hasuk csak évről évre nő, millió ránc az arcukon, zacsi is egyre lejjebb.
Miről beszélsz kérdező.
Sőt a szerszám sem működik már , csak kb feleannyira mint 20 évesen.
Vicces hogy ezek a nagyon kiegyensúlyozott 35-40 közötti ( állítólagos nők vagy ki tudja ) annyira kiegyensúlyozottak hogy a GYK-n irogatnak napközben hogy nekik milyen jó egyedül...
Érdekes...kicsit kilóg a lóláb.
Egy 39 éves férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!