Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy idősődő nő (35-40 éves)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?

Figyelt kérdés

Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.

De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?

febr. 27. 12:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/296 anonim ***** válasza:
69%

21

Persze, hogy léteznek! Nem tudom, mi ocsmányat irtam!

febr. 27. 13:05
 32/296 anonim ***** válasza:
97%
Mucuka, aki 45 évesen sikeres, az fiatal korában sem volt lúzer, sem ronda
febr. 27. 13:07
 33/296 anonim ***** válasza:
8%

A 35-40 közötti nők álomvilágban élnek ebben kiegyezhetünk.

Egy 36 éves férfi

febr. 27. 13:08
 34/296 anonim ***** válasza:
96%

#24! Látod, ez itt a probléma. Te is én tökéletességemmel foglalkozol, miközben én egy szóval se mondtam ilyet, de tök rendezett, szép életem van, így "öreg nőként" is.

Ezzel szemben a kérdezőnek, neked és a többi félcédulás cimborátoknak teljesen téves elképzelése van az életről, mint ahogy a kérdésből is látszik. Nem magatokkal foglalkoztok, hogy érhetnétek el a célotokat, hanem azokkal a nőkkel, akik köszönik szépen, jól vannak. És a legviccesebb, hogy azt képzelitek ilyen mentalitású emberből sikeres lesz.🤣 Hát, nem 45 évesen, 60 évesen se.

febr. 27. 13:15
 35/296 anonim ***** válasza:
75%
28. 🏆
febr. 27. 13:19
 36/296 anonim ***** válasza:
92%

Én 42 vagyok de mivel mindenki köpni nyelni nem tud amikor elmondom a koromat, nem aggódok.

Persze lehet segíteni ezen még, hiszen rengeteg jó bőrápoló van, de ezek már inkább gének.

febr. 27. 13:21
 37/296 anonim ***** válasza:
85%

És amúgy nagyon ritka az a 30 feletti pasi aki nem deformálodik el.

A hajuk kihullva, hasuk csak évről évre nő, millió ránc az arcukon, zacsi is egyre lejjebb.

Miről beszélsz kérdező.

Sőt a szerszám sem működik már , csak kb feleannyira mint 20 évesen.

febr. 27. 13:25
 38/296 anonim ***** válasza:
95%
A múltkor az volt, hogy a férfiaknak szenvedniük kell a külsőért, a nőknek meg semmit nem kell tenniük.
febr. 27. 13:28
 39/296 anonim ***** válasza:
92%
Egy impotens 35 éves mivel tudja kompenzálni hogy nem tud kielégíteni egy nőt?
febr. 27. 13:32
 40/296 anonim ***** válasza:
3%

Vicces hogy ezek a nagyon kiegyensúlyozott 35-40 közötti ( állítólagos nők vagy ki tudja ) annyira kiegyensúlyozottak hogy a GYK-n irogatnak napközben hogy nekik milyen jó egyedül...

Érdekes...kicsit kilóg a lóláb.

Egy 39 éves férfi

febr. 27. 13:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!