Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?
Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.
De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?
9-es nem gondolom hogy az "öregedő" jó szó a kérdező részéről de ez hogy 35-40 között tündökölne a nő nem igazán pontos.
Egy nő 25-35 között a legkívánatosabb, tehát kb. 30 körül. Az más kérdés hogyha anya lesz, és boldog párkapcsolatban él akkor 35-45 között is lehet gyönyörű egy nő, de más módon.
35 kiöregedett?
LoL, alig 1 éve vagyok együtt párommal, 33 éves és komolyan mondom nem bírom a tempót, állandóan szexelne. Letolunk egy kemény menetet, utána kimegyek lezuhanyozni, jön utánam, mászik rám és már újból csináljuk...jó nem panaszkodom, de azért néha kezdem azt érezni kevés vagyok mellé, mint férfi...amúgy meg imádom, vékon,, fitt, olyan formás teste van, a legycsinosabb legszexszibb nő akiv 36 évem alatt dolgom volt valaha
11es pont azért írtam, hogy az átlag így vélekedik, pont mint te. Az én véleményem szerint a kislányos külsőt átváltja az igazi nő. Mint egy szép érett gyümölcs. Vannak persze itt is különbségek, van aki 28 évesen olyan ráncos, mint egy 40. És van akin 35 évesen egy szem ránc sincs. Bár nem a ráncoktól lesz vonzó a nő hahaha, egyszerűen csak ahogy írtam a kislány átalakul nővé.
Férfiak esetében ugyanez. Nézd meg pl Ben Barnes-t, fiatalkorában és most. Akkor is szép volt, de most igazi férfi feeling!!! Persze azért tenni is kell(nem egy elhízott, pocakos alak) és az alap genetikája is perfect.
Kinek mi jön be .... sok férfinak 25-30, nekem 30-35...
De 35 felett már nem találom őket vonzónak sajnálom. Lehet 5 év múlva majd, de 36 évesen hadd tessen már egy fiatalabb husi.
Hűha, a "lefőtt a kávé" kifejezés nagyon ismerős...
35-40 év körüli idősödő nő??? Hülye vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!