Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?
79: Az is köztudott tény, hogy az értő olvasás nem megy, csak a hülyeség fújása. :D Bár lehet hogy úgy érted, hogy a "köz" a fejedben van, akkor jah, ott tényleg igazad van, hogy ott úgy gondolják.
Amúgy ajánlom figyelmedre a biológia könyveket, főként a hüvely hossza részt érdemes tanulmányozni, mert amúgy az aztán izgató mikor az ember méhszáját böködi már, jah nem....
De amúgy én már rád hagyom, aztán még a nőkre mondják hogy értetlenek.
Akkor minden jót, aztán sírj rajta, hogy nincs csajod, és vetítsd ki nyugodtan erre, hogy a kicsi farkad miatt, mi meg addig köszönjük foglalkozunk azokkal a pasikkal akik nem csak sírni tudnak, hanem valódi férfiak.
Na szia.
Ui.:
81: Gratulálok, még a csávó sem stimmel, de amúgy Neked is minden jót, nem fogok én idegeneket győzködni tovább, van jobb dolgom is :)
82.
Na ja, az igazi férfi az, aki arcrendülés nélkül tépi ki a mellkasából a belevágott dárdát. Ha csak megnyikkan, már kiábrándító.
83.
Nőként meg könnyű dumálni úgy, hogy sosem kellett csinálnod valamit.
"Nőként meg könnyű dumálni úgy, hogy sosem kellett csinálnod valamit."
Na a stílusod miatt sincs csajod az tuti. De innen inkább nem is figyelem a kérdést, tényleg alapítsatok klubot ahogy valaki javasolta korábban aztán sírjatok egymás vállán már csak ezt tudom javasolni.
86.
Szerinted tisztességes dolog leszólni másokat azért, amit neked sosem kell megtenned? "Az az ő dolguk", ergo lehet fikázni őket vidáman, te pedig csak mint megítélő fél kell, hogy részt vegyél ebben? Nagyon fair.
Ki mondta, hogy ez mindenki problémája?
Nem örülnél neki.
Nincsenek a nők hibáztatva emiatt. Ha nő lennék, én is a nagyot szeretném, ami látványra is izgató, rendesen kitölt és intenzíven stimulál.
Te már csak tudod.
Szia. Ne aggódj, a hozzád hasonlóakat eleve kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!