Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a férfiak kb hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?

Figyelt kérdés
Én is emiatt nem ismerkedek, ahogy sokan mások. Nekem is van tippem, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

jan. 19. 14:37
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/183 anonim ***** válasza:
8%

80.

Bezzeg te, "a rajos csávó".

jan. 21. 11:08
 82/183 anonim ***** válasza:

79: Az is köztudott tény, hogy az értő olvasás nem megy, csak a hülyeség fújása. :D Bár lehet hogy úgy érted, hogy a "köz" a fejedben van, akkor jah, ott tényleg igazad van, hogy ott úgy gondolják.

Amúgy ajánlom figyelmedre a biológia könyveket, főként a hüvely hossza részt érdemes tanulmányozni, mert amúgy az aztán izgató mikor az ember méhszáját böködi már, jah nem....

De amúgy én már rád hagyom, aztán még a nőkre mondják hogy értetlenek.

Akkor minden jót, aztán sírj rajta, hogy nincs csajod, és vetítsd ki nyugodtan erre, hogy a kicsi farkad miatt, mi meg addig köszönjük foglalkozunk azokkal a pasikkal akik nem csak sírni tudnak, hanem valódi férfiak.

Na szia.

jan. 21. 11:11
 83/183 anonim ***** válasza:

Ui.:

81: Gratulálok, még a csávó sem stimmel, de amúgy Neked is minden jót, nem fogok én idegeneket győzködni tovább, van jobb dolgom is :)

jan. 21. 11:12
 84/183 anonim ***** válasza:
8%

82.

Na ja, az igazi férfi az, aki arcrendülés nélkül tépi ki a mellkasából a belevágott dárdát. Ha csak megnyikkan, már kiábrándító.

jan. 21. 11:12
 85/183 anonim ***** válasza:
5%

83.

Nőként meg könnyű dumálni úgy, hogy sosem kellett csinálnod valamit.

jan. 21. 11:13
 86/183 anonim ***** válasza:
79%

"Nőként meg könnyű dumálni úgy, hogy sosem kellett csinálnod valamit."

Na a stílusod miatt sincs csajod az tuti. De innen inkább nem is figyelem a kérdést, tényleg alapítsatok klubot ahogy valaki javasolta korábban aztán sírjatok egymás vállán már csak ezt tudom javasolni.

jan. 21. 11:21
 87/183 anonim ***** válasza:
0%

86.

Szerinted tisztességes dolog leszólni másokat azért, amit neked sosem kell megtenned? "Az az ő dolguk", ergo lehet fikázni őket vidáman, te pedig csak mint megítélő fél kell, hogy részt vegyél ebben? Nagyon fair.

jan. 21. 11:22
 88/183 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy ez mindenki problémája?

Nem örülnél neki.

Nincsenek a nők hibáztatva emiatt. Ha nő lennék, én is a nagyot szeretném, ami látványra is izgató, rendesen kitölt és intenzíven stimulál.

jan. 21. 11:25
 89/183 A kérdező kommentje:

Te már csak tudod.

jan. 21. 11:26
 90/183 A kérdező kommentje:

Szia. Ne aggódj, a hozzád hasonlóakat eleve kerülöm.

jan. 21. 11:34
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!