Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?
10000 férfiból egy szenved ettől, de nekik se kizárt a kapcsolat. Nekem sincs még az átlagot elérő se, de nem ezen múlik. Sok nő nem képes a hüvelyi orgazmusra, nekik pont tők mindegy hogy mekkora.
4.
Nekem ötvenes, szóval nyenyenyeeee
Átlag alatti méretem nekem pont megegyezik az önbizalmammal.
Sose panaszkodott még rá senki mert tudom használni de szinte mindig azt éreztem mint mikor szegények vagytok és anyád nagyobb cipőt vesz mert majd belenőlsz.
Az idő előrehaladtával a kopaszodás és egyéb tényezők miatt alapból csökken az esély, ha még ezt is felteszem a polcra akkor le lehet húzni a redőnyt.
De hogy derül ki, hogy emiatt nem talál párt?
Közli a semmiből, mekkora a pöcse? Mert ez alapból off, nem a méret miatt. Ha meg szakítanak vele, csak a farka miatt lehet? Akinek kicsi a farka, tökéletes ember? Csak ebben hibádzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!