Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a férfiak kb hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?

Figyelt kérdés
Én is emiatt nem ismerkedek, ahogy sokan mások. Nekem is van tippem, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

jan. 19. 14:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/183 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:

49: De, elértem azt, hogy rengeteg dologra nem triggerel az egom és az számomra nagy dolog ám! :)

"Feladással" mi is a gond?

Tollétől idézek:

To some people, surrender may have negative connotations, implying defeat, giving up, failing to rise to the challenges of life, becoming lethargic, and so on. True surrender, however, is something entirely different. It does not mean to passively put up with whatever situation you find yourself in and to do nothing about it. Nor does it mean to cease making plans or initiating positive action. Surrender is the simple but profound wisdom of yielding to rather than opposing the flow of life.

jan. 20. 17:14
 52/183 anonim ***** válasza:
49%

50.

Szép is volna, akkor jó sok dolgom lenne.

jan. 20. 17:17
 53/183 anonim ***** válasza:
49%

51.

Az, hogy iszonyú egyhangú lesz tőle minden. Én is átmentem ezen, és mindent, amit egyedül meg lehet élni (jó és rossz végletek is) már megtörtént. Nincs semmi, ami az újdonság erejét adná. Csak ugyanaz a ciklikus körforgása annak, ami már volt.

jan. 20. 17:18
 54/183 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
53: Mert az egod kattog csak ezen.
jan. 20. 17:19
 55/183 anonim ***** válasza:
49%

54.

Az a ego megszüntetése pedig nagyjából a halállal egyenértékű. Ugyan életben vagy, de minek? Tőled kérdezem, hogy mi éltet? Semmi? Annak mi értelme?

jan. 20. 17:20
 56/183 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:

55: goto 54 :)

Voltam én is ott ahol te. :))) Aztán szépen lassan megértettem, hogy nagyon nem. :) (Illetve DE, csak nem >TE< leszel halott, hanem az egod lesz "disszolválva")

Borzasztó offba elmentünk amúgy, ettől féltem!

Yt: Tolle + ego kulcsszavak első körben! (angol megy?) Tessék válogatni. :)

jan. 20. 17:38
 57/183 anonim ***** válasza:
36: Nem vagyok pasi.
jan. 20. 19:37
 58/183 anonim ***** válasza:
49%

57.

Na ja, így meg honnan tudhatod? A másik fél "kötelessége" villantani.

jan. 20. 19:53
 59/183 A kérdező kommentje:

És?

jan. 20. 21:49
 60/183 anonim ***** válasza:
És.... és pont ezt magyaráztam hogy hiába mondjuk hogy nem az a lényeg, hogy hány centi de a pasik képtelenek ezt felfogni, és csak ezen vannak fennakadva, innen meg aki erre vetíti ki, hogy miért nincs csaja, hát az már egy teljesen más gond....
jan. 20. 22:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!