Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a férfiak kb hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?

Figyelt kérdés
Én is emiatt nem ismerkedek, ahogy sokan mások. Nekem is van tippem, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

jan. 19. 14:37
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/183 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek csak örül ha kerülik a hozzád hasonlók.
jan. 21. 12:24
 92/183 anonim ***** válasza:
85%
79: Nem volt elég a 300+ válaszos kérdésed? Te tényleg nem vagy komplett, hogy megmondod szexuális életet élő nőknek, hogy mit kell élvezniük, hogyan stb. Milliószor elmondtuk már, nekünk, nőknek van hüvelyünk, nem az általatok összehordott hülyeségek alapján fogunk élvezni valamit, vagy sem. Nem tudom, miért nem lehet megérteni, hogy van, aki a nagyobbra bukik, van, akinek kb. mindegy, ha nem extrém tartomány, van, akinek meg a kisebb/átlagos felel meg.
jan. 21. 12:25
 93/183 anonim ***** válasza:
0%

91.

Ta da da daaaam... Mi ez a hang? Valaki pont tízmillárdadik alkalommal sütötte el ezt a szar reakciót? Éljen! Az ünnep tiszteletére átadunk neki egy "Muslincák választása" kannásbort és egy emlékplakettet, amit személyesen a Kis Grófó ad át. Éljen! Ünnepeljük a nyertest!

jan. 21. 12:26
 94/183 anonim ***** válasza:
Hát lehet nem véletlen akkor ha nem először olvasol ilyet.
jan. 21. 12:29
 95/183 anonim ***** válasza:
0%

94.

- így nyilatkozott lapunknak a boldog nyertes, átható kénes szagot árasztva, később hozzátette, hogy "majd beszart" a győzelem hírére.

jan. 21. 12:30
 96/183 anonim ***** válasza:
Most ez a két csillagos troll vagy tényleg alap szinten ilyen?
jan. 21. 12:32
 97/183 anonim ***** válasza:
0%

96.

"Csillagos?" Ön vak?

jan. 21. 12:34
 98/183 anonim ***** válasza:
Jó kiragadta a lényeget a választ megadta. Ha adatok a többieknek egy jó tanácsot ide felesleges válaszolni. A kérdező meg ez a másik csak az idejét rabolja mindenki másnak.
jan. 21. 12:36
 99/183 anonim ***** válasza:
0%

98.

Ide semmit se éri meg írni, csak megérted lassacskán, de sosem voltál gyors.

jan. 21. 12:37
 100/183 A kérdező kommentje:

Az biztos. Unná, hogy nem a körömlakk a téma.

Milyen 300 kommentes kérdés? Amúgy majd beszélj nőkkel, én is tőlük tudom ezeket.

jan. 21. 12:40
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!