Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?
„És mivel minél kisebb, annál jobb, így miért nem kerestek mikropéniszű férfiakat?”
Senki nem írt ilyet, de felőlem ironizálhatsz, ha úgy tetszik. Felesleges már neked magyarázni, leírtuk sokan és sokszor.
Mi a célod az ilyen kérdések kiírásával? Erre válaszolhatnál inkább a szokásos „beszéljetek nőkkel” meg linkelgetés helyett!
Itt nem nekem felesleges írni. Nem én ignorálom a kommenteket. Az a leírtuk sokan sokszor pedig olyan, minimum 100-szor több az ellenkezője. De képzeljetek bele ebbe is mindent. Te se válaszoltál mindenre, akkor én miért?
#123 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös
Kérdezhetek valamit? Hátha tudsz segíteni így, hogy mindent is tudtok.
146: "Tudtok"
Most gép előtt ülök, körbenéztem a szobában, de csak egyedül vagyok meg a macskám aki feljött cukiskodni hozzám, de ő sztem jelen esetben nem számít, ha jól érzem. :)
Kérdezz bátran! :)
Nem a macskádra gondoltam, hanem a "női" kommentelőkre.
Hogy tudok teljesen megváltozni?
Nekem a szex a nő öröméről szól, a legnagyobb vágyam egy feleség, akivel szeretjük egymást és boldogan élünk, de ez nem fér össze a testi adottságaimmal. Ezért olyan szeretnék lenni, aki csak megdugja a nőt, lexarja, hogy milyen neki, aztán dobja és jöhet a következő, nem vágyik kapcsolatra.
148:
Abban nem tudok neked segíteni, hogy hogyan változtasd meg a szeretetteljes kapcsolatra vágyó énedet egy lelketlen tahóvá***. Biztos ezt az utad szeretnéd?
Olyan tekintetben mindegy, hogy milyen a személyiséged azon része, mert mindkettő felé egy út vezet... Hogy el tudd fogadni a testi adottságaidat. -> "de ez nem fér össze a testi adottságaimmal" DE, összefér, csak nálad van egy brutális nagy mentális gát. Nem vagyok szexuálpszichomókus, de nagy összegben fogadnék, hogy neked "kis pénisz szindrómád van" amit szakemberrel kellene kezeltetni. (Én inkább a spirituális utat*** követtem, de nagyon sokat olvastam hobbi szinten a betegségről amúgy)
***Ezért életidegen ez a dolog részemről. :)
Nem ezt akarom. Ezért kéne megváltoznom. Na mindegy, erre számítottam, hogy ebben nem tudsz segíteni. A "női" kommentelők meg már rég kiszálltak, amint normálisan kellett volna beszélgetni. Azért köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!