Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a férfiak kb hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?

Figyelt kérdés
Én is emiatt nem ismerkedek, ahogy sokan mások. Nekem is van tippem, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

jan. 19. 14:37
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/183 A kérdező kommentje:
Nem vagyok értetlen. Erre a legegyszerűbb ráfogni. Na mindegy. A válasz kerülése beszédesebb bármilyen válasznál. És jó látni, hogy másokat utánzol :D Ha más ezt csinálta, akkor te is. Fő az egyéniség.
jan. 22. 09:03
 122/183 anonim ***** válasza:

Képes voltál bármit felfogni? Nem. Több nő leírta itt is a véleményét a dologról, eljutott a tudatodig? Nem. Csak fújod a saját elképzelésed aztán ennyi.

Az ilyennel meg mit lehet kezdeni? Semmit.

Ha az nem jutott el a tudatodig, hogy azzal hogy neten nyafogsz nem lesz csajod, azt meg végképp képtelen vagy felfogni, hogy nem a méret a lényeg, hát akkor tényleg csak a mondást lehet alkalmazni erre a helyzetre:

"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!

Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, azt tanítsátok!

Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!

Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok!"

jan. 22. 09:06
 123/183 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
84%

122: Dekára ugyanezekkel a hülye érvekkel jöttem én is annó! Az arányok, az esélyek, a kis százalékok, meg ha ott leszek és kinevetnek akkor mi lesz? Meg ha elmondom akkor mi lesz? Meg ha, meg ha, meg ha...

A meg ha mögé bújva inkább körbefutkároztam az épületet, mint sem lazán bementem volna az ajtón. :)

Mi lenne most ha visszautasítást/kinevetne a nő? Elköszönnék tőle udvariasan és konstatálnám, hogy hála az égnek az elején kiderült, mintsem belevágni egy olyan kapcsolatba ami hazugságra van építve. Ennyi.

Ehhez viszont lehet segítséget kérni, hogy ez az érzés autentikusan kialakuljon magától és ne nyomja el magában bekamuzva azt, hogy már rendben van. (Voltam itt is!)

Pszichológus/személyiségfejlesztés a racionálisabb személyeknek, spirituális tanok azoknak akik fogékonyak olyan irányban. (Engem mindkettő érdekel, ilyen téren szerencsés vagyok)

jan. 22. 09:20
 124/183 anonim ***** válasza:
55%

117:

„A 16-18cm talán nem töltött ki jobban? Nem stimulált intenzívebben? De. Ez sima fizika.”

Látod, ezt mondom mindig, te azt gondolod, jobban ismered a hüvelyem, mint én:-) Én nem tudom, a te f.rkad mit és hogy szeret, mert nem ismerlek, és nem egyformák a férfiak igényei, ahogy a nők vágyai sem.

„Ha összejönnél valakivel és megmutatná, hogy korábban emiatt "sírt" a gyakorin, akkor elhagynád?”

Ha ez csak a múltban volt, nem számít. Olyannal viszont nem jönnék össze, akinek jelenleg is súlyos komplexusai, fóbiái vannak, mint ugye neked.

„Arra nem gondoltál, hogy néha jó kiírni magadból, ami bánt, zavar?”

Igen, de így nem látom értelmét, hogy írunk valamit, és ha neked nem tetszik, akkor hazugok vagyunk, és csak fújod a magadét. Nem bántásból írtam korábban, alapíts a hasonszőrű társaiddal klubot, egymást nem fogjátok meghazudtolni, és kedvetekre tudtok panaszkodni.

jan. 22. 09:34
 125/183 A kérdező kommentje:

Képes voltál bármit felfogni? Igen. Több ember leírta itt is a véleményét a dologról, eljutott a tudatodig? Persze. Csak fújod a nőktől hallottakat aztán ennyi.

Így helyes. Te pedig nekiálltál terelni és ignoráltad a kommentem 99%-át, amint a legfontosabbakra kellett volna reagálnod. Az idézet jó, csak nem az igaz rám, amelyikre gondolsz. Ezt tudnád, ha kicsit is ismernél.

Nem a te hüvelyed ismerem, hanem az alap fizikát. Ha a hüvelyed ismerném, akkor tudnám, hogy milyen szögben, erővel, stb szereted. Ezekről nyilván fogalmam sincs ismeretlenül.

Nekem nincs súlyos komplexusom, fóbiám pedig semmi. Ha ezek lennének, akkor nem tudnám elhinni a nőnek, hogy jó volt. De simán elhiszem élőben.

Lenne értelme, ha nem csak támadó kommentek lennének. A kedvencem, amikor ismeretlenül jellemzik egymást az emberek egy anonim fórumon.

Köszönöm, hogy válaszoltál pár dologra.

jan. 22. 10:20
 126/183 anonim ***** válasza:

Na pont ezt írtuk többen is :D Nem fogsz te fel semmit. Mi leírtuk női szempontból a véleményünket, és csak ugyanazt fújod tovább.

Itt a mintapélda is, megint meghazudtolod, mert te a fizikát ismered, pedig már ezt is írtuk, hogy ez nem fizika hanem biológia. :D

jan. 22. 10:24
 127/183 anonim ***** válasza:
0%

111! Te meg mindek jössz ide észt osztani? Egyrészt! Másrészt miért van az hogy minden nő ha ez a téma előkerül ekkora seggfej? Mert ez az! Ha azt mondanám tolószékes vagyok arra megértés a válasz, ha azt monodm nem ehetek sok éeset mert cukorbeteg vagyok, arra is megértés! Ha kicsi a farkad? KI VAGY GÚNYOLVA MEG KUSSOLJÁL a válasz! De amikor a nők nxaofgnak, hogy narancsbőrük van meg lóg a mellük, akkor azt meg értsük meg? Nem látod milyen istenverte igazságtalan ez így?

Amúgy miért gyűlünk így a neten...mert igen mindneki vágyik arra, hogy más hasonszőrűvel ossza meg a gondjait, ha már tolószékesek és diabetesesek, mindekttő csoportnak vannak saját csoportjai, klubjai stb. Azoknak miért szabad? Ja mert a társadalom AZT MONDJA!

jan. 22. 11:49
 128/183 anonim ***** válasza:
Az meg külön tetszik, hogy kérdem, hogy honnan tudod kinek mekkora erre meg nem válaszolsz...sokat mond! Ergo fogalmad nincsen!
jan. 22. 11:50
 129/183 A kérdező kommentje:

Olvasd már el, amiket írok. Nem is figyelsz rá, csak rávágod, hogy nem fogom fel, miközben ez fordítva van így. Leírtátok a véleményetek, igen. De egy anonim fórumon nincs férfi vagy női vélemény, mert nem tudni senkiről semmit.

A szex fizikai tevékenység. Az orgazmust fizikai ingerek okozzák. Az pedig, hogy egy nagyobb dolog jobban kitölt valamit, egy 4 évesnek is egyértelmű.

De akkor gyere, szexeljünk. Szerinted úgyis minél kisebb annál jobb. Csak majd figyelj az arckifejezésedre, amikor letolom a gatyám.

jan. 22. 14:08
 130/183 anonim ***** válasza:
Na akkor ugyanezt rád is lehet mondani, lila gőzöd sincs róla a nők mit éreznek és mit nem, és csak jössz a fizikai baromságoddal. :D
jan. 22. 22:19
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!