Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?
158: Uhh, hát ez nem az én stílusom, az tuti! :) (nincs lelkifurkád, hogy gyakorlatilag hazudsz?)
Kedvező: Fogadnék egy pár kör sörben, hogy ezt a topikot megmutatnánk egy (vagy több) pszichológusnak, akkor azt mondaná(k) amit én is pedzegetek, de úriember nem fogad olyanra ami, gyakorlatilag tét nélküli. :)
Én is ellöktem a lányokat 35 évig magamtól ugyanazon okok miatt ami neked is a félelmed, kialakult hamis képed miatt. :) :(
Te is kezded, hogy beleképzelsz dolgokat???
162: Dehogy képzelek bele dolgokat, mert ordít a tény, hogy komplexusod van. Eleve a kezdeti cím alatti leírás: "Én is emiatt nem ismerkedek" és a számtalan ki és megmagyarázó hozzászólásod igazolja ezt.
Amennyiben nincs komplexusod, úgy tudnál ismerkedni, mert ez nem számítana. PONT. :)
163.
Mondjuk neked is az van, csak más fázisban vagy. Ő tagadja, te pedig benne vagy egy túlkompenzálós szakaszban. Feleslegesen túltolt válaszokban érhető ez tetten.
164: Tökéletes! Fején találtad a szöget! :)
Nagyon jó, hogy végre leírta valaki, hogy tagadó fázisban van. Az én túlkompenzálásom viszont a személyiségemből fakad, mivel nem ismersz(tek) engem, ezért tűnhet túlkompenzálásnak, de én "sajnos" tényleg ilyen vagyok, mindent (is) túlpörgök. Ez egy nagyon éles kétélű fegyver. Egyrészt segít abban, hogy a mentális problémáimat a lelkesedéssel, energiával hamarabb és pozitívan letudjam. Viszont ez baromira visszás számos más (vagy esetleg a te szemszögedből nézve) kontextusban. :( :)
Viszont ezt le lehet egyszerűsíteni arra, hogy míg én merek ismerkedni, hiába kicsi a rombolóm (😅), addig sajnos a kedves kérdező nem! :(
Annyira, de annyira drukkolok neki, hogy átlendüljön a tagadó fázisból abba, hogy segítséget kér és elindul az elfogadás útján! 🙏
165.
Itt csak simán idegesítő, de élőben ne nagyon add elő, mert egyszer nagyon megvernek majd. Csak egyszer, de az alapos lesz. Inkább fogd magad vissza.
168.
Ezért még durvábban vernek el, szóval ezektől is tartózkodj a civil életben. Ennyi idősen, mint amennyinek meséled magad itt, főleg nem kellene ez a tizenéves stílus, ennyire erőltetve.
169: Igazán gáláns vagy a kikezdhetetlen, erőszakmentes és proli iskolát hírből sem ismerő stílusoddal! Még egyszer nagyon szépen köszönöm a tanácsot és ugye továbbra is az a lényeg, hogy ne személyeskedjünk és ne offoljuk szét a topikot!
JA VÁRJ! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!