Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a férfiak kb hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?

Figyelt kérdés
Én is emiatt nem ismerkedek, ahogy sokan mások. Nekem is van tippem, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

2024. jan. 19. 14:37
 161/183 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:

158: Uhh, hát ez nem az én stílusom, az tuti! :) (nincs lelkifurkád, hogy gyakorlatilag hazudsz?)

Kedvező: Fogadnék egy pár kör sörben, hogy ezt a topikot megmutatnánk egy (vagy több) pszichológusnak, akkor azt mondaná(k) amit én is pedzegetek, de úriember nem fogad olyanra ami, gyakorlatilag tét nélküli. :)

Én is ellöktem a lányokat 35 évig magamtól ugyanazon okok miatt ami neked is a félelmed, kialakult hamis képed miatt. :) :(

2024. jan. 29. 13:02
 162/183 A kérdező kommentje:

Te is kezded, hogy beleképzelsz dolgokat???

2024. jan. 29. 17:31
 163/183 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:

162: Dehogy képzelek bele dolgokat, mert ordít a tény, hogy komplexusod van. Eleve a kezdeti cím alatti leírás: "Én is emiatt nem ismerkedek" és a számtalan ki és megmagyarázó hozzászólásod igazolja ezt.

Amennyiben nincs komplexusod, úgy tudnál ismerkedni, mert ez nem számítana. PONT. :)

2024. jan. 29. 17:44
 164/183 anonim ***** válasza:
0%

163.

Mondjuk neked is az van, csak más fázisban vagy. Ő tagadja, te pedig benne vagy egy túlkompenzálós szakaszban. Feleslegesen túltolt válaszokban érhető ez tetten.

2024. jan. 29. 18:09
 165/183 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:

164: Tökéletes! Fején találtad a szöget! :)

Nagyon jó, hogy végre leírta valaki, hogy tagadó fázisban van. Az én túlkompenzálásom viszont a személyiségemből fakad, mivel nem ismersz(tek) engem, ezért tűnhet túlkompenzálásnak, de én "sajnos" tényleg ilyen vagyok, mindent (is) túlpörgök. Ez egy nagyon éles kétélű fegyver. Egyrészt segít abban, hogy a mentális problémáimat a lelkesedéssel, energiával hamarabb és pozitívan letudjam. Viszont ez baromira visszás számos más (vagy esetleg a te szemszögedből nézve) kontextusban. :( :)

Viszont ezt le lehet egyszerűsíteni arra, hogy míg én merek ismerkedni, hiába kicsi a rombolóm (😅), addig sajnos a kedves kérdező nem! :(

Annyira, de annyira drukkolok neki, hogy átlendüljön a tagadó fázisból abba, hogy segítséget kér és elindul az elfogadás útján! 🙏

2024. jan. 29. 19:46
 166/183 anonim ***** válasza:
0%

165.

Itt csak simán idegesítő, de élőben ne nagyon add elő, mert egyszer nagyon megvernek majd. Csak egyszer, de az alapos lesz. Inkább fogd magad vissza.

2024. jan. 29. 19:48
 167/183 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
165: Mindenki a maga kis perspektívájából indul ki. Nekem meg olyan a buborékom, hogy senki sem akar megverni, de nagyon szépen köszönöm a tanácsot! :)
2024. jan. 29. 19:54
 168/183 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
(166 -ra, meh)
2024. jan. 29. 19:54
 169/183 anonim ***** válasza:
8%

168.

Ezért még durvábban vernek el, szóval ezektől is tartózkodj a civil életben. Ennyi idősen, mint amennyinek meséled magad itt, főleg nem kellene ez a tizenéves stílus, ennyire erőltetve.

2024. jan. 29. 20:04
 170/183 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:

169: Igazán gáláns vagy a kikezdhetetlen, erőszakmentes és proli iskolát hírből sem ismerő stílusoddal! Még egyszer nagyon szépen köszönöm a tanácsot és ugye továbbra is az a lényeg, hogy ne személyeskedjünk és ne offoljuk szét a topikot!

JA VÁRJ! :)))

2024. jan. 29. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!