Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a férfiak kb hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?

Figyelt kérdés
Én is emiatt nem ismerkedek, ahogy sokan mások. Nekem is van tippem, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

jan. 19. 14:37
 131/183 anonim ***** válasza:
83%
Ha a hús-vér emberektől elszakadunk, szerinted miért gyártanak különböző méretben dildókat, análplugokat? Unatkoznak, vagy esetleg azért, mert nem vagyunk egyformák, és nem mindenkinek az az ideális, ha szétfeszíti egy 20 centis?
jan. 23. 10:46
 132/183 A kérdező kommentje:

Direkt játszod a hülyét vagy az vagy?

jan. 23. 12:15
 133/183 A kérdező kommentje:

Ki beszél 20 centiről? Azért van több méret, mert vannak eltérések az igények között, illetve sok nő kicsivel kezdi a segédeszközök használatát.

jan. 23. 12:19
 134/183 A kérdező kommentje:
jan. 23. 18:04
 135/183 anonim ***** válasza:

„mert vannak eltérések az igények között” Na, ez a lényeg.

A 134-es kommented, szokásos kérdéslinkelgetés, uncsi, tudjuk, az szentírás, ha vki isteníti a nagy f.rkat, mindenki más hazudik. Észre sem veszed, hogy milyen eltúlzott, életszerűtlen megfogalmazások, a nagy makkos duma pláne röhejes:-) Legközelebb keress vagy gyárts olyat, ahol már 18 centivel se mer valaki ismerkedni, ha lúd, legyen kövér:-)

jan. 23. 21:32
 136/183 A kérdező kommentje:

Azt csak azért linkeltem, hogy vannak mások is, akik emiatt nem ismerkednek. Amúgy a 18cm majdnem talált. Korábban beszéltem egy férfival, aki a 17 centis farka miatt nem mert sokáig ismerkedni. Pedig az tökéletes méret.

Amúgy tudod, hogy mi az igazán unalmas? Az, hogy az ilyen kérdéseknél nem is érdekli a hozzád hasonlóakat, amit a kérdező ír, meg se próbáljátok/akarjátok érteni, csak lehessen támadni.

U.i.:Ha nagyon unatkozol, majd olvasd el a kommenteket figyelmesen és előítéletek nélkül.

Ja és szólj, ha szexeljünk, mert ugye szerinted a kicsi a tuti :) És mivel minél kisebb, annál jobb, így miért nem kerestek mikropéniszű férfiakat? Ott lehet, hogy már a látvány is elég lenne az orgazmusotokhoz :D

jan. 23. 23:07
 137/183 anonim ***** válasza:
:D Jó elkönyvelhetjük hogy a nyafogás megy más nem.
jan. 24. 01:16
 138/183 A kérdező kommentje:

Látom a szövegértés ismeretlen számodra. Ahogy minden értelmes is, ezek szerint. Ezzel a kommenttel jól megmutattad.

jan. 24. 08:57
 139/183 A kérdező kommentje:
jan. 24. 17:21
 140/183 A kérdező kommentje:
jan. 24. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!