Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a férfiak kb hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?

Figyelt kérdés
Én is emiatt nem ismerkedek, ahogy sokan mások. Nekem is van tippem, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

jan. 19. 14:37
 171/183 A kérdező kommentje:

Nincs komplexusom, nem tudok csajozni, nem tetszik a menete se és nem ismerkedek a méretem miatt. Akkor neked ezek nem férnek össze?

jan. 29. 21:50
 172/183 anonim ***** válasza:

Szerintem sokan nem mernek nőkkel kezdeni a méretük miatt.

Nekem is volt ilyen pasi aki húzta halasztotta a szexet.

És igen, nagyon vékonyka volt neki. Meg 10 mp után le is lankadt.😞 Nem tudom ez mennyire normális az 50 éveseknél. Lehet hogy be kellett volna vennie valamit erre.

febr. 1. 18:38
 173/183 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Szerintem is sok van. Én 20-30%-ra tippelnék.

febr. 1. 20:13
 174/183 anonim ***** válasza:

Nalam eddig a legkisebb merettel rendelkezövel volt a legjobb. Kb 10 - max 12 centis lehetett neki, sose mertem. A menetidö is rövid volt, de olyan nagy tüz, es fellangolas volt, hogy igy is nagyon elveztem vele minden alkalmat.

Mar a simogatasa lazba hozott, jol csokolt, remekül hasznalta a kezet, szajat.

Ugyhogy en az eddigi tapasztalataim soran, nem a meret alapjan iteltem es valasztottam part.

febr. 2. 10:00
 175/183 A kérdező kommentje:

Nem a fellángolásról van szó.

febr. 2. 11:22
 176/183 anonim ***** válasza:
Latom kiragadtal egy szot. Ha erdekel ez a "fellangolas" eleg hosszutavu volt, majdnem 4 ev.
febr. 2. 11:44
 177/183 A kérdező kommentje:

Te írtad a fellángolást. A rózsaszín köd évekig is tarthat. A kérdés viszont nem erről szól.

febr. 2. 12:02
 178/183 anonim ***** válasza:

Feltettel egy kerdest, valaszoltam.

Majd kiragadsz egy szot, es kötekszel. Igazabol mindegy is.

Tovabbi szep napot kivanok Neked is. :-)

febr. 2. 12:09
 179/183 A kérdező kommentje:

Ne vegyél mindent kötekedésnek és ne legyél ennyire sértődékeny.

Neked is szép napot!

febr. 2. 13:35
 180/183 anonim ***** válasza:
Legyél pénzes és akkor megúszod, hogy kicsi a pöcsöd.
febr. 26. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!