Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál
párt hosszú távra a mérete miatt?
150: Ez egyre szánalmasabb. Csak mondom, hogy normális férfi szexkapcsolatban/1 éjszakás kalandban sem önző, de mégis hogy gondolod, hogy érzelmi alapú ismerkedés/kapcsolat esetén nem mernél levetkőzni, ellenben olyan viszonyban, ahol a testiség még nagyobb szerepet kap, majd bátran mutogatnád, használnád a szerszámodat? Meg ez neked a normális beszélgetés, hogy tudnál önző p.cs lenni? Azért kopott le jóformán mindenki, mert degradálod, meghazudtolod a neked nem tetsző válaszokat, ugyanazokat ismételgeted, linkelgetsz, amihez magyarázat sincs fűzve. Sehova nem halad a veled való beszélgetés.
2024. jan. 27. 15:43
150: De, tudok segíteni azzal amit már leírtam előtte is. Fordulj szakértőhöz kérlek, mert neked súlyos komplexusod van.
2024. jan. 27. 21:47
153/183 A kérdező kommentje:
Gratulálok a szövegértésedhez, hogy neked ez jött át. Így nehezen haladna bármerre is a beszélgetés...
Az nem komplexus, ha a kicsit kicsinek nevezem. A 150 centis ember se komplexusos, ha alacsonynak tartja magát, mert az.
153: Értem, ha nincs komplexusod akkor minden frankó! Gyerünk csajozni!! Go-go-go! :)
2024. jan. 27. 23:20
154! Az a baj, hogy meg se próbálod érteni, amit ír.
2024. jan. 28. 07:37
156/183 A kérdező kommentje:
155: De, tökéletesen megértem, mivel ezeken én is átmentem. A holdat is le és megmagyaráztam, csak hogy ne kelljen szembenéznem azzal, hogy ebben a szindrómában szenvedek* (jelen idő disclaimer: gyűlésen az anonim alkoholisták akik már régóta nem ittak, ők is alkoholistának nevezik magukat, én is komplexusosnak nevezem magamat ilyen analógiában, pedig meg tudtam törni az "átkomat").
156: Miután legyőzted a szindrómádat*, majd menni fog, de ehhez kérj segítséget!
* [link]
2024. jan. 28. 12:37
157! Én úgy oldottam meg ezt a problémát, hogy mivel diabetesem van így bemondom, hogy amiatt impotens vagyok. A diabetes valóban okozhat impotenciát, ha kezeletlen, de az enyém nem az, szóval így már senki nem nyaggat ezzel! Sőt még sajnálnak is! 🙂 ha még megnézed az itt észt osztó libákat ezek valósággal haragszansk érte, ha egy férfinek kicsi farka van. Ezt a való életben is tapasztalom, hogy mikor régebben elmondtam az igazat mindig megpróbálták megmagyarázni, hogy semmi baj nincs vele, meg kaptam a letolást! Aztán kitaláltam, hogy sajnos 30 éves korom óta impotens vagyok, azóta meg sajnálnak és elfogadnak! Hogy ez korábban nem jutott az eszembe!
2024. jan. 28. 13:16
159/183 A kérdező kommentje:
Nem szindróma miatt...
160/183 A kérdező kommentje:
Ez azért van, mert nekik is rossz.
Kapcsolódó kérdések: