Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?
110: Kábét írtam, most részletekbe hadd ne menjek, mit honnan tudok…
De miért jössz akkor ide nyavalyogni? Ismerkedni se kötelező, de nyafogni se. Úgy csináltok, mintha a nők taszítanának ki titeket, közben meg saját magatokat fosztjátok meg az örömöktől. És még mártírkodtok is, hogy de hát, megértitek, hogy a nagy kell mindenkinek, és ezt tényként kezelve, hiszen csak szintén kisebb farkú pasi/hazug nő lehet, aki mást mond.
Nem voltam fent kicsit, LyéZuZS mennyi válasz! 😅
Szerintem felesleges ölni egymást. El kell fogadni, hogy a kérdező meg (pár hozzászóló) akkor sem hinnék el, hogy feleslegesen szalasztják el az esélyeiket, ha mondjuk felvenném videóra, hogy a kis méretemmel szexelek egy nővel. Akkor is jönnének a válaszok, hogy ez megrendezett, meg a hölgy profi és le lett fizetve ésatöbbi... És amúgy is hazudok! :D
Fejben van a gond, de nagyon! (Bakker, mintha egy lapos-földes fórumot olvasnék, komolyan! :D)
Meg kell találni azt a nőt, akivel ott lent IS kompatibilisek vagytok, ha nem jön össze, akkor próbálkoztok tovább! Sajnálom, hogy én is annyit dagonyáztam az egom mocsarában emiatt! Csak annyira szar nézni, hogy sokan még mindég itt tartanak! 😢
Átérzem. Rólam is simán elhinnék, hogy van barátnőm.
Nagyon tévedsz. De akkor ne beszélj nőkkel, nekem mindegy. Csak vicces, hogy full az ellentétét írod a valóságnak. Én csak ezért javasoltam, hogy beszélj nőkkel.
Voltál. A hangsúly a múlt időn van. És nem, nem csak a 18+ a jó.
Én úgy megnéznék egy hozzád hasonló nőt, ha szexelnie kéne egy mérete miatt nem ismerkedő férfival. Mert könnyű osztani az észt olyanról, ami téged nem érint.
Videóról nem hinném el. Ott a méretet se lehet pontosan látni. Nőnek hinném el. Én nem az egom miatt nem ismerkedek, hanem az arányok miatt. A nők max 5%-ának ideális a méretem. És akkor még ott a sok egyébb, amiben passzolni kell.
Kb. 16-18-asokkal is voltam, senkivel nem a farka mérete miatt jöttem össze/bontottam fel párkapcsolatot, szexpartneri viszonyt, úgyhogy ez nem jött be.
Az általad elképzelt dolgok nem a valóság, ettől jóval sokfélébbek a nők. Pontos számokat meg egyikünk se tud.
A mérete miatt nem ismerkedő férfival nem tudok szexelni, szóval, megnézni se tudsz ilyen helyzetben:-) Írt ide vki, hogy neki 12,5 cm (nem ismerkedik), részemről azzal semmi gond nem lenne, de ha mégis ismerkedne a kedves illető, és telisírná a vállamat, hogy neki csak ekkora, akkor hagynám a fenébe. Senkit nem győzködni akarok, csak mondom, akkor csöndben is lehet nem ismerkedni. De tényleg, mi a büdös fenét akarsz/akartok itt a Gyakorin? Egymást hülyíteni, hogy persze, így van ez jól, cölibátusban élni, miközben majd megpusztultok a szexért, kapcsolatért? Ennek mi értelme? Jobban érzed magad, ha találsz 1-2 hasonlóan furcsa társat?
114: Arányok caak duma. Nettó ego félelem. (Ugyanezzel etettem magamat, te jó ég! ***)
"Egoic fear is psychology because the threat isn’t real; it’s just driven by the ego’s voice in our heads. It reruns a threat over and over, making us relive those moments."
***Nagyon remélem ki fox jönni ebből a hamis állapotból egyszer!
A 16-18cm talán nem töltött ki jobban? Nem stimulált intenzívebben? De. Ez sima fizika.
Ha te éppen tényleg ilyen vagy, az se számít, mert ez a ritka. Nem az én barátnőm vagy, szóval ezzel ismét csak -1 olyan nő a kevésből, akinek jó lehetnék.
Nem képzelek el semmit, ez a valóság. Pontos számokat is tud a többség.
Ahha. Szóval amúgy megnézhetném? Ez kedves :) Ha összejönnél valakivel és megmutatná, hogy korábban emiatt "sírt" a gyakorin, akkor elhagynád? Csak mert én pl simán ismerkednék olyan nővel, akiről tudom, hogy jó neki a méretem. Mondjuk erősen kétlem, hogy ismerkednél velem :D Igaz másik országban élek, szóval mindegy.
Arra nem gondoltál, hogy néha jó kiírni magadból, ami bánt, zavar? Akár panaszkodni is? Én nem pusztulok meg a szexért, kapcsolatot szeretnék, de nincs mindenkinek boldog, jó élete. Ezt el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!