Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a férfiak kb hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?

Figyelt kérdés
Én is emiatt nem ismerkedek, ahogy sokan mások. Nekem is van tippem, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

jan. 19. 14:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/183 anonim ***** válasza:
69: Pasik szerint legalábbis.
jan. 21. 09:51
 72/183 anonim ***** válasza:
42%

70.

Jó, az evidens, hogy mindenben másban IS tökéletesnek kell lennie. A tökéletesség jogos alapelvárás.

jan. 21. 09:51
 73/183 anonim ***** válasza:

71.

Amit aztán úgyis igazol az élet, az olyanoknak, mint pl. a kérdező. De legalább nagy kacajokat tud okozni a nőknek, az is valami, hi hi hi :P

jan. 21. 09:52
 74/183 anonim ***** válasza:
Aztán mégis kinek a baja hogy nem dugtok mert azt hiszitek a pici méretetek miatt nem kelletek senkinek? Csak a saját bajotok, senki másé....
jan. 21. 10:14
 75/183 anonim ***** válasza:
0%

74.

Oh, én örülnék, ha kicsi lenne, akkor nem lett volna az a szitu régebben, hogy a "szex" úgy néz ki, mint amikor egy torpedót próbálsz átcsúsztatni egy buborékfújón, ami eleve lehetetlen.

A kérdező nem tudja mekkora mákja van a pici pöccsel.

jan. 21. 10:18
 76/183 anonim ***** válasza:
78%

72: Téveszmések vagytok ebben is. A legszebb, úgy tudjátok, hogy vadidegen kommentelő nőknek mi kell, mi nem, és ezt tényként akarjátok a torkunkon lenyomni… De nincs ismeretségi körötök, utcán csukott szemmel jártok, hogy nem látjátok, mennyi tökéletlen pasinak van barátnője?

Egyébként azt nem értem, miért kell itt szenvedni? Ha ennyire komplexusosak vagytok, maradjatok otthon csendben, hagyjátok a nőket, de felesleges itt a baromságokat terjeszteni! Vagy alapítsatok mondjuk Facebookon egy „Kisfarkú vagyok, ezért nem ismerkedek” klubot, és egymás közt dumcsizzatok!

jan. 21. 10:19
 77/183 anonim ***** válasza:
Szerintem már páran túl vannak rajta. A lényeg hogy mi vagyunk a hibásak mert a kicsi ... miatt nem kellenek nekünk. ( Legalábbis szerintük )
jan. 21. 10:30
 78/183 anonim ***** válasza:
0%
Az a hülyeség honnan jön a fejetekbe -mert ezt nem tudom felfogni- hogy kisfarkú pasik amúgy nem sikeres a nőknél? Már, hogy nem lehetnének azok, ha nagyobb farkuk lenne. Én a szexet nem vállalom emiatt, de lett volna nem egy lány/nő, akivel együtt lehettem volna. Sőt olyan is volt, aki nyilván nem tudott a lenti kis méreteimről még egyéjszakásban is benne lett volna. Meg aki barátság extrákkalt akart. stb. Csak ugye, ha kicsi, akkor nem állok el bohócnak.
jan. 21. 10:41
 79/183 A kérdező kommentje:

Ha nem vetted volna észre, nem a csajozásról van szó. Majd olvass vagy beszélgess róla.

A nagyobb jobban kitölti a hüvelyt és intenzívebben stimulálja. Ehhez nem kell sok ész. Ezért jobb a nagyobb. Ha nem kicsi, akkor persze, hogy nem a méret a lényeg.

Nem sok férfit érdekelne, ha a nőknek nem lenne döntően fontos. Köztudott tény, hogy a nők a nagyot szeretik.

De.

Itt tökéletesen le van írva minden:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

jan. 21. 11:06
 80/183 anonim ***** válasza:
A hiba az ön készülékében van.... Simán képtelenek vagytok csajozni, ennyi a titok, nincs dumátok, nem tudtok udvarolni stb.
jan. 21. 11:08
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!