Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?
70.
Jó, az evidens, hogy mindenben másban IS tökéletesnek kell lennie. A tökéletesség jogos alapelvárás.
71.
Amit aztán úgyis igazol az élet, az olyanoknak, mint pl. a kérdező. De legalább nagy kacajokat tud okozni a nőknek, az is valami, hi hi hi :P
74.
Oh, én örülnék, ha kicsi lenne, akkor nem lett volna az a szitu régebben, hogy a "szex" úgy néz ki, mint amikor egy torpedót próbálsz átcsúsztatni egy buborékfújón, ami eleve lehetetlen.
A kérdező nem tudja mekkora mákja van a pici pöccsel.
72: Téveszmések vagytok ebben is. A legszebb, úgy tudjátok, hogy vadidegen kommentelő nőknek mi kell, mi nem, és ezt tényként akarjátok a torkunkon lenyomni… De nincs ismeretségi körötök, utcán csukott szemmel jártok, hogy nem látjátok, mennyi tökéletlen pasinak van barátnője?
Egyébként azt nem értem, miért kell itt szenvedni? Ha ennyire komplexusosak vagytok, maradjatok otthon csendben, hagyjátok a nőket, de felesleges itt a baromságokat terjeszteni! Vagy alapítsatok mondjuk Facebookon egy „Kisfarkú vagyok, ezért nem ismerkedek” klubot, és egymás közt dumcsizzatok!
Ha nem vetted volna észre, nem a csajozásról van szó. Majd olvass vagy beszélgess róla.
A nagyobb jobban kitölti a hüvelyt és intenzívebben stimulálja. Ehhez nem kell sok ész. Ezért jobb a nagyobb. Ha nem kicsi, akkor persze, hogy nem a méret a lényeg.
Nem sok férfit érdekelne, ha a nőknek nem lenne döntően fontos. Köztudott tény, hogy a nők a nagyot szeretik.
De.
Itt tökéletesen le van írva minden:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!