Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?
40:Akkor sincs gáz, mert akkor ismerkedjen tovább olyanokkal akik ki fogják tölteni, nem egymást keressük, ennyi.
Mi a probléma? Legalább az elején ki van derítve a dolog. :)
Itt te vagy beteg, ahogy látom. Az önjellemzésed nem válasz a kérdésre.
A probléma az arányokkal van.
Soha nem találkoztam még olyan szűk lánnyal aki ne tágult volna ki közben annyira, hogy egy viccnek érezzem a kis cingárt.
El tudok juttatni bárkit a csúcsra nem arról van szó, de akkor is gcire lehangoló, hogy nem sok mindent érzek. Mindegy ezt úgy se érti meg aki nincs ebben a helyzetben.
41.
Milyen típusú/erősségű nyugtatókat szedsz, hogy mindent ilyen rezignáltan kezelsz? Érdekelne, nekem is kellene ilyen.
45: Nem szedek nyugtatót, mert miért is kéne? Nem kezelem rezignáltan, rám (kis egocskámra) is hatással van, de már egyre jobban elfogadok dolgokat. :)
Nagyon nem akarok most itt belemenni a mélyébe, de pont nem a külsőségekben rejlik a megoldás és ezért sem keresek mankót hozzá. (Pia, gyógyszerek, elnyomás stb.) Belül változtam meg úgy, hogy a gondolkozásomat és a hozzáállásom alakult át az évek alatt. Ez a nagyfokú rettegés nem más, mint a kudarctól való félelem és ez pont az egonak a félelme. Annyira kár, hogy későn kezdtem el magamat fejleszteni, de már ezt is elfogadom, ennek így kellett megtörténnie, oszt kész. :) Van mit még hova fejlődnöm (más téren [is]), de ez egy hosszú út amúgy is! :)
46.
Jó, ha mindent így leszarsz, az is egy filozófia, amikor már tudatosan mondasz le mindenről, mondván "ez így szép :)"
48.
Ehhez először nem kellene elérni valami nagyobb dolgot? Ha semmit nem érsz el, csak elengedsz mindent, az feladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!