Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a férfiak kb hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?

Figyelt kérdés
Én is emiatt nem ismerkedek, ahogy sokan mások. Nekem is van tippem, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

jan. 19. 14:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/183 anonim ***** válasza:
32%

20.

Ez mondjuk fordított nemekkel is így van ("ha XY vagy, akkor örülj bárminek")

Ez ellen tenni nem lehet, a világ undorító egy hely, ahol csak a külsőségek számítanak, semmi több. Ja, de a pénz.

jan. 19. 18:23
 22/183 anonim ***** válasza:
4%
20. Hát ha az átlag 13cms, szintén picit tulsujos joska, neked szar, akkor most mit csodálkozol. Én inkább lennék egy molett lánnyal, aki kedves, és szeret, mint egy szupermodellel.
jan. 19. 18:24
 23/183 anonim ***** válasza:
33%

12 centissel már elvagy ABBAN AZ ESETBEN ha nem cingár.

Ha kicsi is meg még cingár is az a best kombó mert valószínű egy szűz lányban is harangozol. Gcire lehangoló mikor érzed, hogy kevés vagy benne 💀

jan. 19. 19:32
 24/183 anonim ***** válasza:
67%

23. A szűz lány nem feltétlen szűk, és egy idősebb sokat szexelt nő se feltétlen tág. A hüvely izmokból áll, és edzhető, illetve ha nem használod, akkor veszít az erejéből.

De nem a szex számit használatnak.

jan. 19. 19:40
 25/183 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is nehéz az ismerkedés, mert túl vastag.
jan. 19. 23:39
 26/183 anonim ***** válasza:

"Én inkább lennék egy molett lánnyal, aki kedves, és szeret, mint egy szupermodellel."

De itt nem arról van szó, hogy inkább vagy egy kedves duci lánnyal, mint egy rideg szupermodellel, hanem hogy ha a barátnőd nem szupermodell, nem kell annyira foglalkozni vele. Ha a barátnőd szupermodell, vennél neki mindennap virágot, ha "csak" egy duci lány, akkor örüljön, ha nem felejted el a szülinapját.

jan. 19. 23:55
 27/183 anonim ***** válasza:
0%
26. Nem kapna tőlem minden nap egy szupermodell se. Az akkor jár ha szeretem a másikat, és nem azért mert szép!
jan. 20. 00:10
 28/183 anonim ***** válasza:
78%
Ez a méretmánia igazából csak a férfiak baja, főleg mikor erre vetítik ki azt, hogy nem tudnak csajozni, pedig kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni.
jan. 20. 05:46
 29/183 A kérdező kommentje:

Nyugalmi állapotban marad a hüvely szex közben szerinted?

Rövid távra találhat.

Nem ismerkedik vagy elutasítják vagy megcsalják vagy megalázzák. Akinek kicsi (15cm alatti), azt könnyen éri valamelyik negatív dolog. Akinek nagy, vele sokszor csak azért lefekszenek, hogy kipróbálják.

jan. 20. 08:31
 30/183 A kérdező kommentje:

Az biztos...

Sok előjáték.

Persze, hogy a férfiak baja, mivel nekik van. A nő le tudja cserélni nagyobbra, de a férfi nem.

jan. 20. 09:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!