Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?
Figyelt kérdés
Én is emiatt nem ismerkedek, ahogy sokan mások. Nekem is van tippem, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.jan. 19. 14:37
31/183 anonim válasza:
Mondtam.... nem jutott el a tudatáig, hogy csak a férfiak mániája a méret. :D De aki nem tudja használni, hát jó ringassa magát ebbe a hitbe hogy a méret számít.
32/183 anonim válasza:
28.
Na ja, max a "közönség" morog majd, hogy "Nem látjuk a bohócot!", "Az a pici lenne ott? Oké, ez nevetséges, de nem ezért jöttünk ide, ez a valami nem tud minket szórakoztatni!"
33/183 A kérdező kommentje:
Jó vicc volt :D
jan. 20. 11:23
34/183 anonim válasza:
Jó akkor maradj ebben a hitben igazából rajtad kívül senki más életét nem befolyásolja hogy mit hiszel.
35/183 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös válasza:
33: Pedig a slusszpoén az az, hogy igaza van. Életem java részét elrontottam azzal, hogy teret engedtem a gátlásaimnak.
36/183 A kérdező kommentje:
Szerencsére ez rád is igaz. További jó hazudozást. (Remélem csak hazudtál, mert, ha komolyan gondoltad, akkor baj van)
jan. 20. 11:34
37/183 anonim válasza:
7: Igen, csak hogy a kérdező súlyosan beteg, nem az első kérdése már a témában, és meggyőzhetetlen, téveszméi vannak. Ha azt írod, nő vagy, és nincs semmi gondod egy 12 centissel, akkor szerinte a következők lehetnek: Kisf.rkú férfi vagy, aki nőnek adja ki magát, hazudsz/kórosan szűk és rövid a hüvelyed/ha ló nincs, jó a szamár is, de amint lesz lehetőséged nagyra, eldobod a kicsit. És nehogy azt képzeld, nem tapasztalás alapján jutottak ezekre, tehát szó nincs róla, hogy kiröhögte volna őket nő stb.
38/183 anonim válasza:
Én azt nem értem, miért kell állandóan győzködni a kis farkúakat, hogy semmi baj velük. Én is ha valakinek elmondom megy az okoskodás, hogy nem is az. Untat!
39/183 anonim válasza:
Azért akinek nincs egy átlag 16-18 centi az ne akarjon nőt.
40/183 anonim válasza:
35.
Hihi, csak akkor van gáz, ha a csaj előző barátain végignézve az alábbi listát látod :D
Abdul Unghabungha, akit azért utasítottak ki hazájából Kongóból, mert nem volt elég nagy ágyékkötő a számára
Répás Sanyi, akit mindenki csak 3-lábúnak becéz
Fernando "Longstick" Muerte a 15 díjjal kitüntetett felnőttfilmes arc
+ Ráró
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!