Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?
Amíg férfiakkal lefekszenek nők a nagy farkuk miatt, szextárskeresőn ez alapján választanak, párok 3.-nak nagyfarkú férfit keresnek, férfiakat aláznak meg/utasítanak el/csalnak meg a kis méretük miatt, nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret, a nagyobb jobb, addig elég nehéz elhinni.
Akkor élj ebben a hitben a te bajod igazából, ugyanaz a szint mikor az 5000-ik ekkora méret jó kérdést teszik fel, hiába van mindnél leírva, hogy nem az számít, úgy se sikerül felfogni.
Igazából tényleg nem sozt vagy szoroz, hogy most azt, hogy képtelen vagy csajozni erre vetíted ki vagy másra.
Ez nem hit, hanem a valóság. A nem tud csajozni és a nem ismerkedik, 2 külön dolog.
Nem. Ezeket mindenki tudja, ha nem egy barlangban él.
68.
És a "mi a jó" valahogy "véletlenül" egyenesen arányos bizonyos méretekkel. Ki van ez találva.
A kérdező beszopta :D Hihihi :D Hahaha :D
67: Nem én vagyok a 62-es, de voltam már 18-as pasikkal úgy, hogy nekem nem az az ideál. De tudom, nektek az ismeretlen, hogy nincs farokmérés, hanem vonzalom alapján választanak a nők, és majd az ágyban kiderül, milyen adottsága van.
61: Gőzöd nincs se a kalandozáshoz, se a párkapcsolatokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!