Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak kb hány %-a nem ismerkedik/talál párt hosszú távra a mérete miatt?
Engem az egészben az bánt, hogy ez mekkora teliberakott tabu!
Nem is szabad róla beszélni, mert akkor rád van fogva, hogy nem vagy férfias, ha ilyenekről nyafogsz. A vége meg az, hogy nem nyafogok, szexelni se szexeltem még pedig lassan 37 vagyok, mert csak 12.5 centis, de ténylég nem nyafogok róla, mindneki azt hiszi, hogy elvesztettem még középsulis koromban. 😂
103.
Az élet a hazugságokról szól, ebből is áll.
„Milyen 300 kommentes kérdés? Amúgy majd beszélj nőkkel, én is tőlük tudom ezeket.”
Jaj, hagyd már ezt az ócska szöveget… Ahol szintén nyomattad non stop, hogy beszéljünk nőkkel, miközben te vagy az, aki se nő nem vagy, se nők közelébe nem mész/mentél még életedben.
103: És miért szükségszerű nyavalyogni, miért nem lehet ismerkedni helyette?
107: Nem vagyok aszexuális, és voltam már kb. ekkora méretű pasikkal.
De persze, igazad van, akkor szomorodj meg egyedül, döntsd el te is, hogy minden nőnek csak a 18+ a jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!