Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek tényleg aranyásó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg aranyásó vagyok?

Figyelt kérdés

Vidéken élek és online ismerkedem. Könyvelőként dolgozok egy helyi cégnél, ahol bőven 500e forint felett keresek. Ismerkedés során azt tapasztaltam, hogy a férfiak akikkel beszélgetek ettől jóval kevesebbet keresnek. Nem, nem kérdeztem meg, hogy mennyit, a munkakörükből gondolom.

Én egy hasonló keresetű és életszínvonalú embert szeretnék magam mellé, mert azt tapasztaltam, hogy ha kevesebbet kereső párom van, ott előbb utóbb konfliktus lesz ebből, ami már nem hiányzik számomra. Pl. a férfi túl spúr, féltékeny stb. Ezért olyan férfi nem kell, aki az én szintemet se tudja meglépni.

Saját lakásom és autóm is van, szerintem ennek is alapnak kéne lenni ennyi idősen, mégis a legtöbb csávó otthon lakik akikkel ismerkedek.

28N

jan. 11. 08:31
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
36%
50. Igen mert a mondani valo az ugyan az csak a szereplok es a tortenet valtozik. Xdd
jan. 11. 15:34
 52/55 anonim ***** válasza:
30%

51

Ja. :DD

A belső frusztráltságát és nyomorát nem tudja elrejteni, érződik a monitor másik oldaláról konkrétan. :D

jan. 11. 15:36
 53/55 anonim ***** válasza:
52. Penzel sem tud nozni .. jo ocsmany leher.. xd
jan. 11. 17:04
 54/55 anonim ***** válasza:

Mizu kérdező?

Lefagyott a szoftver a toronyban?

jan. 11. 23:19
 55/55 anonim ***** válasza:
37%
Na, hogy megy mostanság az aranyásás?
júl. 17. 13:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!