Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek tényleg aranyásó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg aranyásó vagyok?

Figyelt kérdés

Vidéken élek és online ismerkedem. Könyvelőként dolgozok egy helyi cégnél, ahol bőven 500e forint felett keresek. Ismerkedés során azt tapasztaltam, hogy a férfiak akikkel beszélgetek ettől jóval kevesebbet keresnek. Nem, nem kérdeztem meg, hogy mennyit, a munkakörükből gondolom.

Én egy hasonló keresetű és életszínvonalú embert szeretnék magam mellé, mert azt tapasztaltam, hogy ha kevesebbet kereső párom van, ott előbb utóbb konfliktus lesz ebből, ami már nem hiányzik számomra. Pl. a férfi túl spúr, féltékeny stb. Ezért olyan férfi nem kell, aki az én szintemet se tudja meglépni.

Saját lakásom és autóm is van, szerintem ennek is alapnak kéne lenni ennyi idősen, mégis a legtöbb csávó otthon lakik akikkel ismerkedek.

28N

2024. jan. 11. 08:31
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező most írtam, hogy a te elvárásaid szerint élj!

Viszont ha te teherbe essel, otthon maradsz a gyermekkel 3 évig - vagy még kevesebb ideig - egyáltalán nem tuti fix, hogy a párod, akivel elvileg szeretnétek egymást és felelősségteljes emberek lennétek, hogy nem keresne jobban fizető munkahelyet. Nevetséges azt hinni, hogy az ember egy helyen, egy munkakörben döglik meg már bocsánat. Nem a szocializmusban élünk már. Mehetsz amerre akarsz, még külföldre is. Gyenge kifogás amit írsz.

2024. jan. 11. 09:12
 22/55 anonim ***** válasza:
67%

Valamiért úgy tűnik, hogy csak egy provokatív incel kérdés, de megpróbálok rá válaszolni.

Szerintem ez csak érzelmi intelligencia kérdése, hogyan áll ahhoz a pár férfi tagja ahhoz, hogy a nő iskolázottabb/többet keres.

Nálunk is én -nőként- többet keresek. Nincs irigykedés,stb., hanem támogat, büszke és úgy fogjuk fel, hogy többet tudunk félretenni a közös jövőnkre.

Kérdésedre a válasz, nem, ettől nem vagy aranyásó, csak magasan vannak az elvárásaid a korosztályodat illetően.

De már úgy indítani az ismerkedést, hogy a nálad alacsonyabb iskolai végzettséggel/jövedelemmel/materiális javakkal rendelkező férfi biztos nem megfelelő és csak irigykedne, nem tudná elfogadni, hogy Te többet keresel,stb...nos ezzel biztos kirekesztesz olyan férfiakat is, akikkel amúgy lehet, hogy passzolnátok.

2024. jan. 11. 09:12
 23/55 anonim ***** válasza:
38%

Önmagadnak válaszolsz?

Na szép meg van a szint az már biztos.

2024. jan. 11. 09:13
 24/55 anonim ***** válasza:
55%
Troll vagy báttya. Egy kispöcsű incel aki a nők ellen hergeli a népet. 28 évesen csak a te elcseszett alternatív valóságodban alap az autó és saját lakás megléte. Nincs olyan hogy alap mert minden ember máshonnan,más körülmények közül indul az életben,más lehetőségekkel. Vannak olyan élethelyzetek amiből iszonyat nehéz kitörni szóval ne okoskodj itt mert kb nulla élettapasztalatod lehet.
2024. jan. 11. 09:16
 25/55 A kérdező kommentje:

24 - Érdekes, az én szüleim tudtak félrerakni, hogy megadják nekem ezeket a dolgokat, pedig átlag dolgozók.

Irigy incel, erről beszéltem...

2024. jan. 11. 09:18
 26/55 anonim ***** válasza:
50%

Trollkodik a jenőke!

De már a saját kérdésébe is belezavarodott.

Két regisztrációról írogat.

2024. jan. 11. 09:18
 27/55 anonim ***** válasza:
75%
Arra vagy büszke, hogy alád rakták? :DDD
2024. jan. 11. 09:19
 28/55 anonim ***** válasza:
64%
Sok szánalmas vergődős trollkérdést olvastam már itt de ez is benne van a legrosszabbak között.
2024. jan. 11. 09:19
 29/55 A kérdező kommentje:

26,28 - Én írtam a privátot neked, nem vagyok troll.

27 - Nem vagyok rá büszke, csak mondom, hogy ha valakinek felelősségteljes szülei vannak, azok segítik.

2024. jan. 11. 09:22
 30/55 anonim ***** válasza:
48%

A felelősségteljes szülő nem csak annyiban merül ki, hogy bebiztosítsák a házat, autót, iskolát. Hanem a nevelésben is.

Nézd meg milyen embernek neveltek téged! Lenéző vagy, tele előítéletekkel embertársaid iránt. Fogalmad sincs arról, hogy miért nem tudtak a gyerekeiknek bebiztosítani azt amit neked és jár a pofád fölöslegesen.

Tudod mit? Nagyon jól teszed, hogy offolod az olyan férfiakat. De vigyázz, mert amit adsz azt vissza is fogod kapni! Majd a tőled valamennyivel jobban kereső férfiak téged fognak lenézni és maximum talán szexre fognak kizárólag jónak tartani aztán dobnak, mint a használt óvszert a kukába.

Aki így áll az embertársaihoz, mint te az nagyon sokat fog szenvedni míg nem tanul belőlük. Meg is érdemli!

Nincs azzal probléma, hogy neked nem kellenek, de hogy már még a szuloket is belevonnod ultra mocskos dolog.

2024. jan. 11. 09:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!