Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az elvált, gyerekes nők, mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elvált, gyerekes nők, mire fel olyan beképzeltek és flegmák?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek, de a többség olyan elvárásokkal áll az ismerkedésnek, amit egy huszonéves bikinimodell esetében még megértenék, de nem náluk.

És ez nem bántás, vagy trollkodás, sajnos realitás.

2023. okt. 11. 20:57
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
87%
A legjobbat akarják maguknak (& a gyereknek), ennyi. Némelyik öntelt, némelyik nem.
2023. okt. 11. 20:58
 2/65 A kérdező kommentje:
1. Ez világos, de hol marad a realitásérzékük? Egy független, fiatal, dekoratív nőnek is nehéz megfelelő pasit fogni.
2023. okt. 11. 21:01
 3/65 anonim ***** válasza:
85%
Ez szerintem nem flegmaság és beképzeltség, csak úgy van vele, hogy olyan párt szeretne, aki megfelel azoknak az elvárásoknak, amiket ő fontosnak tart, különben meg inkább marad egyedül, de nem akar mindenáron valakit és így nem akar megalkuvást.
2023. okt. 11. 21:02
 4/65 anonim ***** válasza:
59%

Mondjuk eleve nem értem azokat az embereket akik párkapcsolat terén nem úgy gondolkodnak, hogy "vagy legyen teljesen rendben, vagy inkább ne legyen senki". Pláne egy már tönkrement kapcsolat után.

F30

2023. okt. 11. 21:04
 5/65 A kérdező kommentje:
3. Igaz, de a gyerekre nem gondol? Hogy kéne neki egy apakép, vagy arra, hogy 2 ember könnyebben boldogul anyagi téren, vagy ha ő mondjuk meghal, a gyerek mellett legyen valaki? Mert nem hinném, hogy a gyereknek jó, ha nincs férfi példa, vagy az, hogy az anyja magányos/pasikat hord haza?
2023. okt. 11. 21:08
 6/65 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem beképzeltség és flegmaság az amit annak nevezel, hanem tudatosság. Hogy már nem állnának le mindenféle link alakkal mert figyelembe kell venni a gyereket is. Aki megfelelt húszévesen, csak úgy bele a vakvilágba mert tetszik, de csak szórakozás, semmi jövőtervezés, az már nem pálya ha arról van szó hogy tulképp maga mellé vegyen még egy gyereket akit kiszolgálni és eltartani kell, azaz csak hátráltatja és anyagilag is csak megrövidíti.
2023. okt. 11. 21:08
 7/65 anonim ***** válasza:
86%
5: Attól, hogy elváltam, a gyerekemnek van apja, aki gondoskodik róla. Nem pótapát kerestem, hanem magamnak társat. Amíg nem találtam meg a megfelelőt, addig is teljes volt az életem, nem kellett mindenáron pasi.
2023. okt. 11. 21:13
 8/65 anonim ***** válasza:
79%

5, szép, hogy a gyerekért aggódsz, de pont az apakép egy olyan érv ami miatt magasra kell tenni a lécet. Az, hogy valaki Y kromoszómával rendelkezik, még nem teszi jó apamintává. Vagy szerinted akármilyen link, alak megfelel a célra?

Arról nem is beszélve, hogy ahogy 7es írja, a társkeresés alapvetően párkapcsolati dolog, nem pedig a gyereknek apa. Az erősen másodlagos. De ezt persze sok gyerekes házas is elfelejti, hogy az ő házasságuk nem többszemélyes történet, hanem bizony egy párkapcsolat és ekként is kell funkcionálnia. És emellett van szülői szerep is.

De ha a társkeresés valakinek arról szól, hogy apát keres a gyerekéhez, az iszonyatosan tragikus. Nameg... ki a fsz menne bele ilyenbe? Épeszű férfi biztos nem.

2023. okt. 11. 21:17
 9/65 anonim ***** válasza:
79%
gondolom voltak már egy szar kapcsolatban, házasságban, nem akarják ezt megint, van lehetőségük akkor válogatnak. de őket az se zavarja ha egyedül maradnak a gyerekkel sztem ezért :)
2023. okt. 11. 21:28
 10/65 A kérdező kommentje:

Tehát ez esetben a nő elsődlegesen társat keres, és csak másodlagosan, vagy sokadlagosan új "apát".

De akkor válás után miért ócsárolják az ex nejek a férfit, akinél ugye 100-ból 99 X nem maradhat a gyerek, ha egy, a volt nejénél fiatalabb, dekoratívabb nőt talál? Mert ilyenkor hallani az "Én nem engedem annak a riban.nak a közelébe, és addig nem viheted el a gyereket azt...". Meg az "Az apja lehetnél, 22 éves az a cafat, mit tanul tőled így a fiad/lányod? Mit szólnak majd nekik az iskolában, hogy az apjuk pedofil?".

2023. okt. 11. 21:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!