Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az elvált, gyerekes nők, mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elvált, gyerekes nők, mire fel olyan beképzeltek és flegmák?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek, de a többség olyan elvárásokkal áll az ismerkedésnek, amit egy huszonéves bikinimodell esetében még megértenék, de nem náluk.

És ez nem bántás, vagy trollkodás, sajnos realitás.

2023. okt. 11. 20:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
88%

Na most nekem vannak igényeim és minek is engedek belőle, amikor találok olyan párt amilyen nekem kell?

Meg attól hogy megválogatom kivel állok le még a gyerekre is gondolok! Jobban mégis válogatom!

Ha meghalok meg nem a párom neveli fel...vannak nagyszülők.

Eddig azért nyekegtek itt hogy sok anya nem társat hanem pótapát keres. 😄

Mellesleg több pasi lép le az új nő miatt mint nő az új pasi miatt.

Meg nem minden pasi gondolkodik úgy ahogy te szerencsére. Kicsit egyszerű vagy.

2023. okt. 11. 23:00
 22/65 anonim ***** válasza:
80%

19

Hát, sajnos az alázási kísérleteddel bennem nem találtál emberedre. 10 éve élek párkapcsolatban (igen, egy magas, jótestű, diplomás, értelmes, fiatal és ÉRTELMES, rendes férfival,akinek mellesleg a farka is elég nagy) és gyerekem sincs, szóval nem vagyok a célcsoport.

De ettől még van fantáziám, ezért próbáltam elmagyarázni neked, hogyan is működik a dolog.

Megpróbálom még egyszer, hátha átmegy.

Igen, pl. nekem is vannak bizonyos elvárásaim a férfiakkal szemben. Nem tetszik, ha van látványos súlyfeleslege, látszik a testén, hogy nem mozog semmit (puding), meg mondjuk az sem, ha siklóvállú, vagy ha egyszerűen nem tartom arcra jóképűnek. Soha nem tudnám élvezni a szexet egy ilyen férfival, mivel még a látóteremben sem szívesen viselem el őket (hacsak nem egy jófej kolléga vagy rokon mondjuk), nemhogy az ágyamban. Attól, hogy lenne egy gyerekem, akit egyedül nevelek, ez semmit sem változna. Sőt, még inkább csuklóból elutasítanék mindenkit, aki valamilyen szempontból nem felel meg. Egy gyerekért felelősséget vállal az ember. Egy gyereknek példát kell mutatni. Ha lenne egy gyerekem, még úgy sem engedném meg magamnak, hogy olyan gyámoltalan szerencsétlen legyek, hogy annyira rettegjek az egyedülléttől, hogy beengedjek az életünkbe egy olyan palit, aki felé semmi vonzalmam nincs, ergo szeretni sem fogom úgy soha, legalábbis nem olyan módon, ahogy jó esetben a párját szereti az ember. Ha ilyet tennék, a gyerekemnek sz.ar példát mutatnék.

Még ha vége is lenne a jelenlegi kapcsolatomnak, akkor sem felejteném el, hogy milyen volt, amíg működött. Nem felejtem el, milyen a jó szex, milyen a vonzalom. Nem felejtem el, milyen volt, amikor az embernek volt lelki társa, milyen volt szeretni és szeretve lenni. Ha vége lenne, akkor azt jelentené, hogy valahol mégis elcsúszott a dolog, szóval még nagyobbak lennének az elvárásaim.

Én nem félek egyedül lenni, szóval ha nem lehet olyan kapcsolatom, mint írtam, akkor kiegyeznék azzal, hogy nem lesz akkor semmilyen.

Talán azok a marha "beképzelt" nők is így gondolkodnak. Egyszerűen csak van önbecsölésük és függetlenségük.

Amit írsz, nem mellesleg baromság. Anyukámnak, a páromnak és nekem is van/volt sok 30 és 55 közötti kollégánk/kolléganőnk, megfordultunk már pár társaságban az életben. A valóság az, hogy egy csomó ember talált új párt elváltan, gyerekkel is. És nem, nem kellett megalkudni, pláne nem az értelmes, jól kereső, talpraesett, csinos nőknek. A legtöbb nő talált normális pasit a saját korosztályában. Volt, amelyiknek szintén volt gyereke, és simán elfogadták egymás múltját, hátterét, családját.

De amúgy férfi részről is van érdekes példám, pl. ismerek egy 36 éves, diplomás, egészen jóképű pasit, aki összejött egy 4(!) gyerekes, elvált, nála 5 évvel idősebb nővel.

Persze ellenpélda is akad, ismerek olyat is, aki nem találja a párját és magányos. Meg olyat is, aki tiszta idegbeteg és alig tudja tisztességesen nevelni a gyerekét, anyagi gondjai vannak, és egy pasi sem jön neki össze.

De egyáltalán nem valami abszurd elgondolás, hogy valaki válás után, gyerekkel ki tudjon alakítani egy épkézláb kapcsolatot, és nem valami olyan "maradékkal", akit korábban öklendezve küldött volna el, hanem olyannal, akihez vonzódik.

2023. okt. 11. 23:09
 23/65 anonim ***** válasza:
74%
Nem kellett, hogy kapkodjanak utánam, nekem EGY férfi kellett. Magas, jóképű, 2 diplomája van, saját lakása, jó fizetése, nagy farka (amit még használni is tud) és komoly kapcsolatra vágyott. Gyerekünk végül nem lett. Eleinte még lehetett volna, de aztán úgy döntöttünk, hogy inkább egymással foglalkozunk és utazgatunk (ezt ugye gyerekkel nem tudnánk megtenni).
2023. okt. 11. 23:17
 24/65 anonim ***** válasza:
12%

" Nem tetszik, ha van látványos súlyfeleslege, látszik a testén, hogy nem mozog semmit (puding), meg mondjuk az sem, ha siklóvállú, vagy ha egyszerűen nem tartom arcra jóképűnek. Soha nem tudnám élvezni a szexet egy ilyen férfival, mivel még a látóteremben sem szívesen viselem el őket (hacsak nem egy jófej kolléga vagy rokon mondjuk), nemhogy az ágyamban."

Hölgyeim és uraim: Íme a női lélek.

Ezeknek adtunk egyenlőséget.

Az fel sem merül hogy valakinek a te külsőd undorító?

Na és az hogy akiket a látóteredben se tudsz elviselni azok sokkal jobb társak és apák lennének mint a "párod" (azt se tudod mi az hogy pár) ???

2023. okt. 11. 23:17
 25/65 A kérdező kommentje:

22. De azt te sem tagadhatod, amit magam is látok, sőt saját bőrömön is tapasztaltam már, hogy amikor egy nő egyedül marad a gyerekkel, hajlamos hirtelen alább adni az igényeit, mert rájön, hogy a villanyszámla nem fizeti ki magát, meg oké, hogy a volt férje neki hagyta a kocsit, de az is pénzbe van, meg ott a lakás ugyan, de az exe lemondott az eladásról, így a nőé az egész...meg az egész hitel is, és akkor hirtelen már nem baj, ha nem 180+ a pasi, vagy nem 20 cm. a kuki, vagy nem olyan zavaró, hogy fegyverrajongó és rasszista.

Mert tudod: [link]

2023. okt. 11. 23:18
 26/65 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, miért erölködsz olyan dolgok bebizonyításában amiről mindenki tudja, hogy létezik, de a fordított felállás is?

Igen, vannak emberek (férfiak és nők) akik nem tudják elviselni, ha a volt párjuk új párt talált magának.

Igen, vannak emberek (férfiak és nők) akik szorult helyzetükben képesek erősen érdek alapján párt választani.

Nyilván egyik eset sem örömből történik.

Ez mindenki tudja.

Mit akarsz megtudni? Vagy mit akarsz bizonítani?

2023. okt. 11. 23:22
 27/65 anonim ***** válasza:
86%

25

Érdekes, a kérdésed nem arról árulkodik, hogy annyira leadnák az igényeiket, hanem pont azon hisztáriázol, hogy nem.

Amúgy én most is tudom, hogy a villanyszámla nem fizeti ki saját magát. Éppen ezért tanultam és van jól fizető, értelmes munkám, és nem a pénztárgép mögött robotolok (azt hiszed, csak ilyen nők léteznek, akik maguktól meg sem tudnak élni???). Szóval sosem fog hozzám nyúlni egyetlen ujjal sem egy ilyen alak.

Akárhogy vergődsz és próbálsz sértegetni másokat, akkor is vannak szép számmal nők, akik soha az életben nem engednék az ágyukba, életükbe az ocsmány, selejt palikat, és nem változik semmit az, hogy milyen palik azok, akiket még csak le sem köpnének.

24

"Az fel sem merül hogy valakinek a te külsőd undorító?"

Tudod mit? Felmerül. És akkor mi van, hogy ha valakinek az én külsőm undorító?

"Na és az hogy akiket a látóteredben se tudsz elviselni azok sokkal jobb társak és apák lennének mint a "párod" (azt se tudod mi az hogy pár) ???"

Nem, nem merül fel. :)

2023. okt. 11. 23:25
 28/65 anonim ***** válasza:
0%

Én diplomás, felsőfokú képzettséggel rendelkező férfi vagyok, jópár korábbi kalanddal a hátam mögött, szóval jóképű is vagyok, mivel sok esetben a nők kezdeményeztek nálam, és igen jó nők. Épp az új otthonunkat építtetjük a főváros egy elit részén a párommal, aki szintén fiatal, intelligens, csodálatos és nagyon szeret engem. Emelett gyönyörű, és igazi vadmacska az ágyban, tesz róla ennyi év után is, hogy szexinek lássam. Ráadásul nem a tipikus műkörmös lány, bár nagyon is ad magára. Viszont nem derogál neki hogy időről időre finom ételeket készítsen kettőnknek, vagy besegítsen a ház körül, holott ő is felsőfokú diplomás, és szintén jól keres. Az én vállalkozásom is nagyon jól megy, nem is kellene hogy ő dolgozzon, de ketten megbeszéltük hogy nyugodtan ő is csináljon karriert, ahogy szeretné. Alapból is házvezetőnő jár hozzánk, így a munka mellett egymásra is jut bőven időnk, randizni még így 6 év együttlét után is bármikor elviszem. Szerintem ő az igazi, és előbb utóbb meg fogom kérni a kezét. Ő is szeretne gyereket akárcsak én, és ugyanúgy kettőt. És neki is vannak már fiatalabb anyuka munkatársai, igaz ők nem váltak el, és ők is jó kapcsolatban élnek, esetleg házasságban.

Viszont ismerek elvált anyukákat akiknek nagyon nehéz a sorsa, ezért egyre lentebb kell adják az elvárásaikat, hogy valaki végül megmaradjon mellettük. A többségnek nagy teher egy gyerek, főleg ha másé. Jelentős hátránnyal indul a párkapcsolatban, ráadásul a korosodással is ez csak romlik.

2023. okt. 11. 23:46
 29/65 anonim ***** válasza:
83%

24

Mi az, hogy "ezeknek"?! És akkor pislognak, hogy miért nincs nőjük, miközben vérig sértődnek, ha a nőknek is vannak elvárásaik és nem fekszenek be olyanok alá, akiket kicsit sem találnak vonzónak....

Tudom sok szánalmas pasinak fájó pont, de bizony a nőket pontosan ugyanannyit jog illeti meg és bizony semmivel nem vagytok többek csak, mert pöcs lóg a lábatok között.

Úgy adod itt elő magad, mintha a férfiaknak nem lennének elvárásai, főleg mikor az elhízott, lusta disznó sír, hogy neki miért nem jár csinos, vékony nő. Vagy talán ez tök reális elvárás??

Nincsen semmi gond az idézett kritériumokkal, leegyszerűsítve nem jön be a válaszolónak a túlsúlyos, lusta, ronda férfi. Na és? Nektek talán bejön a súlyfelesleggel rendelkező, ronda nő? Mindenki azt vár el, amit csak akar, max nem talál párt hozzá, ha meg talál, akkor nincs probléma. Kereslet-kínálat, ennyi.

2023. okt. 11. 23:57
 30/65 anonim ***** válasza:
82%

Egyetlen egy gyereknek se kell olyan apaminta, aki lenézi az anyját, azért, mert őt a világra hozta(gyerekes) és meg akarja szabni, hogy neki milyen pasival kéne beérnie.

Felfordul a gyomrom az elméletedtől.

Aki meg nekem, egyedülálló gyermektelennek nem felelne meg, azt a gyerekem közelébe még inkább nem engedném. Szóval, rossz hírem van, egy nő, ha már van gyereke, nem lejjebb rakja a lécet, hanem feljebb.

És tanuljátok már meg végre, mi tökéletesen megvagyunk pasi nélkül is. Csak ti nem bírjátok nő nélkül, mert életképtelenek vagytok.

2023. okt. 12. 01:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!