Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a normális pasik sosem találnak egy normális nőt, míg a beképzelteknek sikerül mindig a párkapcsolat?
A normális pasik találnak normális lányt. Az oldalon síró, magukat normálisnak mutató, de valójában a máz mögött rossz személyiségű férfiak nem találnak, akik addig mutatnak kedves arcot, amíg érdekük hozza. Jaj, hány ilyen "normális" férfival próbáltam itt levelezni és segíteni, amíg azt hittem, hogy tényleg normálisak. A tizedik "kva anyád, dögölj meg te r.banc" után most már világos, hogy mi a helyzet.
Érdekes, a párom sem egy objektív szemmel helyes férfi. De ő tényleg rendes. A szíve mélyéből. Vele vagyok évek óta és leszek is.
N
Fordítsuk meg:
"Miért van az, hogy normális nők sosem találnak normális férfit, míg a beképzelt, agyoncicomázottaknak sikerül?"
Ha forgatod rá a szemed, és buggyan fel belőled, hogy ez hülyeség, akkor gyakorold az empátiát, mert pontosan ugyanezt a facepalm érzést kelted másokban az ilyen idióta kérdésekkel.
Külsőségekkel is hasonló: miért csinos lány kell, miért nem egy alaktalan, asszimetrikus arcú? Miért vagy ilyen felszínes? Undorító...
Nagyon egyszerű: ha nem vonzó valaki a másik fél számára, nem lesz szex. Ezzel nincs mit tenni. Találni kell olyat, akinek megfelel a külsőd, és az övé is neked. Ha nem vagy szebb az ördögnél, akkor sajnos szűk lesz ez a keresztmetszet, akár férfi vagy, akár nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!