Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért van, hogy a normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy a normális pasik sosem találnak egy normális nőt, míg a beképzelteknek sikerül mindig a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Ugyanez van a külsőségekkel is. A ronda pasiknak miért nem jut párkapcsolat,és boldogság? Miért számít ennyire a külsőségek manapság? Rendesen irigyelem az olyan férfiakat,akiknek könnyen jut nő,mert jól néznek ki. És nem csak mondom ezt,hanem tapasztalom is. Minden nő azért utasít el,mert ronda vagyok.
2018. nov. 27. 12:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
7%
Erre én is kíváncsi vagyok.
2018. nov. 27. 12:23
 2/23 anonim ***** válasza:
91%

A normális pasik találnak normális lányt. Az oldalon síró, magukat normálisnak mutató, de valójában a máz mögött rossz személyiségű férfiak nem találnak, akik addig mutatnak kedves arcot, amíg érdekük hozza. Jaj, hány ilyen "normális" férfival próbáltam itt levelezni és segíteni, amíg azt hittem, hogy tényleg normálisak. A tizedik "kva anyád, dögölj meg te r.banc" után most már világos, hogy mi a helyzet.

Érdekes, a párom sem egy objektív szemmel helyes férfi. De ő tényleg rendes. A szíve mélyéből. Vele vagyok évek óta és leszek is.

N

2018. nov. 27. 12:26
 3/23 anonim ***** válasza:
96%
Óheló, már megint egy "nice guy", akinek nő jár(na). :D
2018. nov. 27. 12:27
 4/23 anonim ***** válasza:
48%
k
2018. nov. 27. 12:41
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
Már megint!
2018. nov. 27. 12:43
 6/23 anonim ***** válasza:
86%
Keresgélj a szinteden :*
2018. nov. 27. 12:43
 7/23 anonim ***** válasza:
69%
Mert a külső a belső tükre. A ronda emberekben már alapból van valami gebasz, mondom ezt rondaként. A legtöbb ronda miért ronda? Mert nem egészséges, nem férfias, ez látszik a fizikumon, testtartáson, arcbőrön, stb. A cél pedig az egészséges utódok letrehozzása, plusz azok megvédése.
2018. nov. 27. 12:56
 8/23 anonim ***** válasza:
94%

Fordítsuk meg:

"Miért van az, hogy normális nők sosem találnak normális férfit, míg a beképzelt, agyoncicomázottaknak sikerül?"

Ha forgatod rá a szemed, és buggyan fel belőled, hogy ez hülyeség, akkor gyakorold az empátiát, mert pontosan ugyanezt a facepalm érzést kelted másokban az ilyen idióta kérdésekkel.

Külsőségekkel is hasonló: miért csinos lány kell, miért nem egy alaktalan, asszimetrikus arcú? Miért vagy ilyen felszínes? Undorító...

Nagyon egyszerű: ha nem vonzó valaki a másik fél számára, nem lesz szex. Ezzel nincs mit tenni. Találni kell olyat, akinek megfelel a külsőd, és az övé is neked. Ha nem vagy szebb az ördögnél, akkor sajnos szűk lesz ez a keresztmetszet, akár férfi vagy, akár nő.

2018. nov. 27. 12:57
 9/23 anonim ***** válasza:
9%
Az a helyzet,hogy van belsò szépség is,lehet valaki gyönyörü szép,de önző,kihasznál másokat es visszaél a szépsegével?max.annyira mész el vele hogy lehúz,plana ha van pénzed is,inkább legyen átlagos az a nő,szeressen önmagamért és ennyi!
2018. nov. 27. 13:09
 10/23 anonim ***** válasza:
1%
Aki szép az sikeres, aki gazdag az sikeres, aki kettő az egyben az tuti főnyeremény! Igaz ez mind két nemre! Ha nincs jó külsőd vagy sok pénzed akkor van egy rossz hírem,saját tapasztalat! Nem,hogy a szép nőknek nem kellesz de még a rondáknak sem! Ez van,ott vannak a fizetős lányok ott a megoldás! Ja és ha undorodsz tőle csak úgy szólok a többi lány is ugyan az csak nem nyíltan vállalja, hanem 1-2 randi után tágítja ki a fingóját!
2018. nov. 27. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!