Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért van, hogy a normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy a normális pasik sosem találnak egy normális nőt, míg a beképzelteknek sikerül mindig a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Ugyanez van a külsőségekkel is. A ronda pasiknak miért nem jut párkapcsolat,és boldogság? Miért számít ennyire a külsőségek manapság? Rendesen irigyelem az olyan férfiakat,akiknek könnyen jut nő,mert jól néznek ki. És nem csak mondom ezt,hanem tapasztalom is. Minden nő azért utasít el,mert ronda vagyok.
2018. nov. 27. 12:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Fordíva van. A beképzeltek nem találnak, és a normálisak találnak.

Nem, ez azért van, mert normális vagy, tehát tökéletes, egy beképzelt nem tökéletes, és szüksége van párkapcsolatra, ahol lassan normálissá válik.

2018. nov. 27. 23:15
 22/23 anonim válasza:
engem például mindenki nagyon jóképűnek mondd, plusz mivel sportolok ki is vagyok b*szva. egészséges vagyok hála istennek. viszont csóró vagyok, nincsenek jó ruháim és biciklivel járok. nem tudom miért de visszautasít minden nő a kisvárosban ahol élek. pedig sokszor úgy bámulnak majd kiesik a szemük. nem tudom hogy a pénz lehet e az oka v hogy sokszor vagyok dühös, rosszkedvű. persze tetszettem már nőknek csak azok meg nekem nem. de az biztos h a ronda embereknek nem akadály a nő ha pénzből van elég. igazából nem tudom. most lett egy lehetőségem hogy pénz álljon a házhoz, csinálom is. de nem a csajokra fogom fordítani hanem h elhagyjam az országot és máshol éljek. nem teljesen tartom normálisnak a magyar embereket, többek közt ezért.
2018. nov. 30. 16:52
 23/23 anonim ***** válasza:

79%-os, engedd már el ezt a hazudott a magasságáról dolgot.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ha őszintén elmondta volna, valószínűleg a levelezésig sem jutottatok volna el, nem a találkozásig. Így viszont kiderült, hogy mennyire kedveled is a személyiségét, ha közel engeded megismerésre, de a magasság kizáró ok. Ez a felszínesség egzakt definíciója. És belekényszerített hazugság ez.

2018. dec. 5. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!