Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gazdag nőre cserélte a szegény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag nőre cserélte a szegény barátnőjét, ez normális?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki 40 körüli, havi fél milliót megkeres. Együtt volt egy 30 éves nővel aki eleinte munkanélküli volt majd talált neki munká havi 200 ezerért. Később ez a férfi elhagyta a barátnőjét, mert talált egy sokkal gazdagabb (elvált asszony két gyerekkel) 40 körüli nőt.

Ez tényleg normális és elfogadható? Elhagyni egy normális fiatal nőt, mert szegény?

2018. okt. 15. 13:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Ő maga mondta, hogy ezért hagyta el, vagy te találtad ki?
2018. okt. 15. 13:28
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Honnét tudod, hogy azért hagyta el?
2018. okt. 15. 13:29
 3/17 A kérdező kommentje:

A szegény barátnő, az én barátnőm (nő vagyok). Igen maga a lány mesélte nekem hogy azért hagyta el az exe mert nem volt elég pénze. Az ex szereti a jómódot és hogy az asszony is bele tegyen a közösbe.

Egy normális, házias, tanult làny a barátnőm nem valamifajta instapivsa.

Vannak a golddigger nők és újabban már a férfiak is megjelentek?

2018. okt. 15. 13:33
 4/17 anonim ***** válasza:
84%

És a hölgy honnét tudja? Kerek-perec a szemébe mondta a férfi?

De még ha így is van, állj már le a gold-diggerezésel! Aki havi félmilliót keres, az nem gold digger! Ezt nőben is azokra mondják, akik semmit sem, vagy töredékét keresik meg a férjük fizetésének. És ők általában a szépségüket teszik bele másik oldalról. Itt nem erről van szó.

Ez a fickó anyagias, de nem gold digger.

2018. okt. 15. 13:38
 5/17 anonim ***** válasza:
37%
Engem is hagytak már el azért, mert nagyon rosszul kerestem. Nő vagyok. Az én esetemben érthető volt a dolog. Havi 60-50 ezret kerestem, akkori barátom meg jóval többet mint félmilliót. Szóval igazságtalan volt ez vele szemben. Én teljesen megértem, ha valakinek ez hátrány.
2018. okt. 15. 13:39
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
Jah és a férfi bizony nem gold-digger.
2018. okt. 15. 13:40
 7/17 anonim ***** válasza:
60%
A faszi a pénzt jobban szereti mint a barátnődet valaha is.
2018. okt. 15. 13:52
 8/17 anonim ***** válasza:
67%

"Aki havi félmilliót keres, az nem gold digger!"

Ez relativ. Ha osszeall olyannal, aki ennek a tobbszoroset, akkor benne lehet a pakliban.

Amugy nem biztos, hogy azert hagyta el, es az sem biztos, hogy a masik novel csak a penzeert van.

2018. okt. 15. 14:23
 9/17 anonim ***** válasza:
74%
A mai világban, ha egy fiatal nőnek segítség kell ahhoz, hogy munkát találjon, akkor ott vele van a baj. Biztos vagyok benne, hogy nem azért hagyta el a csajt, mert kevés volt neki a fizuja.
2018. okt. 15. 15:14
 10/17 anonim ***** válasza:
Jó kis lekoptatós szöveg volt ez a pasi részéről, benyelte a barátnőd rendesen. Egyszerűbb szakítani ilyen kitalált indokkal, amivel nem lehet mit kezdeni, mint hogy a szemébe nézzen és azt mondja figyelj, beleszerettem másba. Tuti, hogy nem a pénz miatt hagyta el.
2018. okt. 15. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!