Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegény átlagos külsejű lánynak lehet helyes, normális barátja?
Sajnos sosem álltam jól anyagilag, és ez látszik azért. Kevés ruhám van, és nem tudok magamra annyit költeni, mint egy vagyonos lány, így a hajam se olyan szép, meg úgy egészben én se.
Most épp nincs munkám, amugy takarítónőként szoktam dolgozni.
Ha társat keresnék, akkor ezek hátrányt jelentenének? Vagy ettől még lehetne az ízlésemnek megfelelő partnerem?
20N
Lehet, de neked nem. Te teljesen elmebeteg vagy már ezzel a pénz- és külsőparáddal, miközben egy percig nem gondolkodsz el a már nagyon sokszor feltett kérdésre: miért írod ki hónapok óta(!) minden hap, minden kategóriában ugyanezt? Dilis vagy? Komolyan.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
Én férfiként mondom ugyan azt min a 2. válaszoló! :) 26/f
Nem érdekel mit dolgozol. A munka soha nem volt szégyen!
Kedves kérdező!
Nem a ruha és a külcsín a legfontosabb,ezt nem felejtsd!
Neked is ugyanúgy megvan az esélyed arra,hogy megtaláld a neked megfelelő párt,mert szerintem egy nagyon rendes lány lehetsz!:)
23/F
Egy elenyésző csoportnál ez hátrány, az emberek túlnyomórészénél viszont nem. Azt viszont meg kell említeni, hogy a pénztelenség ellenére bárki lehet jól ápolt, higiénikus.
Az meg egy másik dolog, hogy a külsőségek csak kb 40-50%-ban járulnak hozzá egy jól működő párkapcsolathoz, a többi a jellemen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!