Ez mennyire normális viselkedés?
Mèg ha poèn is volt, akkor megalázó lehetett a srácnak.
Nekem szerencsére nem volt ilyen , nyilván volt ,hogy nagyon szar helyzetbe hoztak , de azért ilyen nem :D
Sokszor elég egy suttyú viselkedészavaros paraszt is. Nálunk is volt egy ilyen. Nem ment neki nagyon a tanulás, aztán hanyagolta is. Mivel otthonról nem kapott erkölcsöt, nevelést, kultúrát pláne nem!, ilyen gyermeteg maradt a végére is. Nálunk főleg egy tanárt szopattak. A többi meg vevő volt rá, és volt aki csatlakozott, a többség csak röhögött, volt aki bíztatta...
Ebben az esetben szerintem a baj az volt, hogy hatodikban még jó jegyei voltak valami gyenge általánosba, és egy nem k**vas**r írásbeli után már fel is vették. Nem volt szóbeli, vagy valami hasonló, hogy kiszűrjék. Az elejétől (7.-től) fogva rossz tanuló volt. És a volt középsulim nem rúgott ki tanulmányi eredmények miatt senkit, kellett a fejpénz...
Szóval szerintem ilyen kb. mindenhol van, nem extrém, a baj az, hogy vannak akik nem növik ki. A kultúra kikopó félben van.
Órán nem kell wc-re mászkálni, és probléma megoldva. Egy középiskolában meg ennél ezerszer durvább szivatások és megalázások is vannak.
Különben is, nem direkt akarták a srácot bántani, csak azt hitték vicces. Ne feledjük, a médiából 0-24-ben wc humor megy. Igénytelen hülye műsorokban más se megy, mint a hugyozás meg szarás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!