Szerintetek ez normális viselkedés?
Figyelt kérdés
Nos , van egy középiskolás fiú osztálytársam aki eléggé furcsa. Van egy szerencsemadara amit mindig és mindenhova magával hord , és hallottuk hogy egyszer neki mesélte el hogy mit csinált . Azt gondoltuk hogy csak szomorú . Mikor beér reggel az iskolába , sokszor eltűnik és csak becsöngetéskor jön vissza . Megkérdeztük hogy miért nem barátkozik senkivel , és azt felelte hogy nem bízik senkiben , csak az anyjában és számára az anyja a legjobb barátja . Egyébként nagyon csendes , de néha tud rossz is lenni , olyan vegyes a viselkedése . Volt olyan is hogy beszélgetni akartunk vele és azt mondta hogy szálljunk le róla , máskor meg tökre lehet vele beszélgetni . szóval nem értem ... tudtok tanácsot adni hogy hogyan viselkedjünk vele ?2015. márc. 21. 12:01
2/16 anonim válasza:
Olyan mint én,de én a szüleimmel se vagyok jóba..magának való,nehezen bízik meg bárkiben is,és a világról is másképp viszonyul,ilyen embert nem tudsz megközelíteni,ha csak nem lát benned meg valamit,ami felkelti az érdeklődését
3/16 A kérdező kommentje:
Egyébként amikor beszélgettünk vele akkor is azt mondta hogy az ő anyja milyen kedves és hogy neki köszönhet mindent . Az jó dolog hogy szereti az anyját de szerintem ez már túlzás , vagy nemtudom
2015. márc. 21. 12:12
4/16 anonim válasza:
Ha ez így van hogy szereti az édesanyát ,akkor nem értem mi számotokra ennyire érdekes,nyilván sokat segített neki,és hálás érte,amit nem felejt el
5/16 A kérdező kommentje:
az hogy mondom akárhányszor beszélünk vele mindig szóba kerül az édesanyja , egyébként a családi hátteréről annyit tudunk hogy az apukája meghalt mikor ő született . Meg ő nem is keresi a társaságot mindig mi megyünk hozzá de sokszor nem szívesen akar beszélgetni .
2015. márc. 21. 12:22
6/16 anonim válasza:
Miért hiszik azt a sokat beszélő emberek hogy olyan okosak? erre tudsz válaszolni? nem (véleményem szerint)
Aki csendes az azért van figyelj jól:mert lelki okai lehetnek amiről nem beszél,ez mellett olyan adottságokkal rendelkezik,hogy nem tud megnyilvánulni emberek előtt(ez más történet)
De ennek álltalába az oka lélekben rejlik ezt fogd fel,mert így van
7/16 A kérdező kommentje:
jó értem . csak furcsának tartjuk a viselkedését ez minden.
2015. márc. 21. 12:32
8/16 anonim válasza:
Hát elárulok neked valamit,a csendes emberek sokkal jobban körültekintőbbek,és jobban belelátnak az emberek gondolataiba csak arról is hallgatnak:)
9/16 A kérdező kommentje:
ez érdekes :) egyébként tényleg kedves meg sokszor magában mosolyog meg minden . és ez benne a fura
2015. márc. 21. 12:40
10/16 anonim válasza:
Hát elhiheted nekem,nem magában mosolygott,hanem valamit érzett egy másik emberrel kapcsolatban és azon mosolygott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!