Vannak itt még olyan srácok akik normálisak?
Normálisság alatt azt értem hogy hogy nem mászik rá minden csajra akinek kint van a melle. Nincsen idegesítő páwastílusa ecsethajjal meg ilyenek. És normálisan lehet vele beszélgetni bármiről....mert a környezetemben szar a helyzet
15/l
Bár még nincs barátnőm , de nem szoktam rámászni senkire , nekem egy valaki kell aki tetszik , akivel jól kijövök akivel hasonló az érdeklődésünk. A megcsalások szerintem (részben) azért (is) vannak , mert az emberek sokszor nem tudnak magukhoz illő párt választani. Volt már rá precedens , hogy az osztályból ketten összejöttek csak mert a társaik mondták , hogy "milyen szép pár lennének"... Valamennyire meg kell "érni" ehhez is..
Külön pártolom , ha több értelmes témáról tudnak állást foglalni és nem csak a buli-pia-szex háromszögecskéjéről tudnak beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!