Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak szerintem nem normális...

Csak szerintem nem normális ez a viselkedés?

Figyelt kérdés
Szerintetek normális, ha más is iszik abból az üvegből amiből te is? Középsuliba járok és az osztálytársaim mindig így csinálják, iszik az egyik majd odaadja a másiknak, aki szintén iszik belőle. Csak szerintem kicsit gusztustalan?

2017. okt. 26. 17:01
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Ez majdnem mindenhol így van, finnyás vagy nem gond én is az vagyok, és nem szoktam odaadni másnak az üveget, ha kérdek tőlem akkor max dűtök át az üvegükbe, amúgy szerintem normális, annyi hogy néhány ember szerint gusztustalan vagy egészségtelen, ahogy szerintünk is (kérdező+én).
2017. okt. 26. 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem sem normális. Én sose iszok más után. Undorító és egészségtelen dolog.
2017. okt. 26. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az, ha boldog-boldogtalan egy üvegből iszik, az nyilván nem normális.

De mondjuk a legjobb barátnőmmel meg egyes családtagokkal nem csinálunk problémát ebből, hacsak nem áll fenn a veszélye, hogy valamelyikünk beteg.

(Mondjuk az is elég fura lett volna, ha mondjuk nyáron, amikor anyám mondta, hogy szomjas, azt válaszoltam volna, bocs, nálam van ugyan víz, de nem adok:S)

2017. okt. 26. 19:39
 4/6 nutellalover03 válasza:
Szia!:) Személyiségtöl fugg ki minek gondolja. Teljesen ertheto hogy te ezt furcsanak latod, mert kicsit finnyasabb vagy mint ok, de az o reszukrol pedig az tunik furcsanak hogy te ezt furcsallod. Persze nem higénikus, de szerintem csak hagyd rajuk:)
2017. okt. 28. 13:52
 5/6 anonim válasza:
76%
Azbén osztályomban is van két lány akiket egyszer láttam, hogy egymás után ittak egy üvegből, és kajaszünetben az egyik adott a szendvicséből amásiknak úgy, hogy a másik beleharapott
2017. okt. 30. 15:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Jó látni, hogy nem csak én vagyok ilyen finnyás. :) Családon belül meg is értem, de más esetben nálam nem nyerő az ötlet. Egy haverom látta, hogy iszok, így ő is inni akart az enyémből. Meglepődött mikor nemet mondtam neki, vissza is kérdett, hogy miért nem adok. Mikor elmagyaráztam neki, hogy miért nem engedem, kissé, úgymond lenézett emiatt.
2017. nov. 3. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!