Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gazdag nőre cserélte a szegény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag nőre cserélte a szegény barátnőjét, ez normális?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki 40 körüli, havi fél milliót megkeres. Együtt volt egy 30 éves nővel aki eleinte munkanélküli volt majd talált neki munká havi 200 ezerért. Később ez a férfi elhagyta a barátnőjét, mert talált egy sokkal gazdagabb (elvált asszony két gyerekkel) 40 körüli nőt.

Ez tényleg normális és elfogadható? Elhagyni egy normális fiatal nőt, mert szegény?

2018. okt. 15. 13:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10: nem a pasi mondta, hanem a csaj, meg a barátnője találta ki.
2018. okt. 15. 16:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Kamulepattintó szöveg. Biztos hogy nem ezért hagyta el.
2018. okt. 15. 18:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Hogy mondjam, én is ennyit keresek, ha már együtt lennénk nem szakítanék, de kb össze se jönnék vele lehet. Nem is feltétlen a pénz miatt, de azért fél milliót nem keres csak úgy valaki, végzettsége van , barátnődnek nincs, nekem nem lenne közös témám kb a másikkal, és engem ez zavarna. Bár tény én csak 28 vagyok nem 40, illetve az is tény, ha csak ez volt a baja a csávónak akkor nem normális, én is szeretem azt, hogy jól élek, de azt is tudom milyen nem ennyit keresni, nem volt annyira egyszerű eljutni idáig, nem rakták a seggem alá a dolgokat. Szóval az érveléssel egyet is tudok érteni meg nem is. (bár a nőknél elvárás inkább , hogy legyen egzisztenciája a pasinak, főként az idősebbeknél, akkor a pasinak miért nem lehet ez elvárás? - ez csak egy comment volt)
2018. okt. 15. 18:12
 14/17 A kérdező kommentje:

Bölcsész a barátnőm, a férfi pedig Zeneakadémiát végzett. Zene iskolában tanít.

Igen nem talált munkát a diplomájával akármennyire hihetetlen.

2018. okt. 15. 19:15
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

Hogy is volt a kasztelméletetek? Suba subához, gazdag gazdaghoz, szegény szegényhez? Tessék, azt teszi, amit akartok. Most meg akkor ez a baj?

Na elmentek ti a...

2018. okt. 15. 20:16
 16/17 anonim ***** válasza:
62%
Amikor összejött vele, akkor munkanélküli volt, szóval már itt megbukott a nagy elmélet. Ti nők miért vagytok képtelenek szembenézni a valósággal? Miért kell állandóan hárítani, miért van szükségetek folyton alternatív valóságokra, ahol ti nem lehettek hibásak?
2018. okt. 15. 20:52
 17/17 anonim ***** válasza:

"a férfi pedig Zeneakadémiát végzett. Zene iskolában tanít."

És havi félmilliót keres? Fejtsd ki, hogy sikerül neki, mert így nekem ez kb. Andersen meséje.

2018. okt. 15. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!