Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy lány hiv el egy pasit moziba mert ő szegény? 19L
Figyelt kérdés
még a popcornt és a kólát is a lány fizeti2017. márc. 22. 20:45
1/14 anonim válasza:
Jobban jársz egy BMW-s pasival... A csórók nem emberek! :D
2/14 anonim válasza:
Pár pasinak ez igencsak sérti a büszkeségét, de szerintem nincs ebben semmi probléma. Én ha volt párom és épp nem volt pénze, hogy elmenjünk mozizni meghívtam én. Fölösleges ebből nagy ügyet csinálni szerintem. Nekem az együtt töltött idő a lényeg és nem az, hogy épp ki fizette a mozit. Sőt ha lenne egy program amire szeretnék vele elmenni, de csak azért kéne kihagyni, mert neki nincs pénze és túl büszke elfogadni, hogy én hívjam meg szomorú lennék.
3/14 A kérdező kommentje:
ma 20:50
ezen jót nevettem :) bár van benne valami
2017. márc. 22. 20:54
4/14 anonim válasza:
Nem normális. Én nem akarom bántani a srácot, de én biztos kitalálnék olyan programot, ami nem kerül pénzbe. Ezután, ha eddig nem is dolgoztam, legalább szórólapozni elmennék, hogy keressek egy kis pénzt, amit tudok a barátnős programokra költeni, és nem kerülök kellemetlen helyzetbe. Az meg a másik, hogyha nincs pénzem, és a lány azt mondja, hogy "Figyelj, XY, nem gond, legközelebb te hívsz engem, ha megkapod a fizetésed, de ezt meg akarom nézni, menjünk el" na akkor nem lenne pofám a popcornt is megvetetni vele. Anélkül nem lehet mozizni, vagy mi? 23/F
5/14 anonim válasza:
A bééjemvés, aki 2 ezerért tankol, mi? és egy lyukban lakik. :)
Nem baj, ha a lány fizet. Miért lenne nem normális? Mert ez nem divat? Szerintem inkább az adott szituációban benne lévő emberek gondolkodjanak és cselekedjenek a tapasztalataik, vágyaik szerint, ne szabályok szerint.
6/14 A kérdező kommentje:
"szórólapozni elmennék"
én pont szorólapos lány vagyok
2017. márc. 22. 21:00
7/14 anonim válasza:
Amikor 19voltam epp a parom volt nagyon rossz anyagi helyzetben,siman mentunk mindenhova,asztal alatt kezebe nyomtam a penzt h fizetesnel ne hozza magat kellemetlen helyzetbe.Emiatt nem akartam h kimaradjunk barmi jobol.N
8/14 A kérdező kommentje:
ma 21:01
asztal alatt nem szabad pénzügyekel foglalkozni,amikor vannak forróbb dolgok is :)
2017. márc. 22. 21:04
9/14 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel baj, ha nem rendszeres. Én amúgy a körülbelül fele-fele arányban hiszek. Egyszer én fizetek (hívom meg), egyszer ő. Végtére is, ha kapcsolatban lesztek, ott is a legtöbb dolog "felesben" fog menni. Kivéve ajándékok, gesztusok, meg még pár dolog megegyezés szerint.
10/14 anonim válasza:
Nem az, nagyon nem. Ha éppen le van égve, abszolut normális lenne. De a szegénység nem pillanatnyi, hanem egy hosszabb távú anyagi állapot, ami abszolut nem szégyen. De legyen már annyi önbecsülése egy 18+ felnőtt pasinak, hogy egy havi 1+1 mozijegy árát keresse már meg normális munkával, ez nem egy nagyberuházás. Aki erre nem képes, attól mit vársz hosszú távon ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!