Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha szegény a fiú, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szegény a fiú, akkor semmit sem fog maajd fizetni?

Figyelt kérdés

Jelenleg kabe egy honapja beszelek vele. Holnap fogom vele talalkoznk eloszor, bagyon boldog vagyok miatta meg minden. Csak az a baj, hogy meg alberlete sincs, amivel nincs gond, de nem otthon, hanem valami koleszszerusegben lakik es keres havi 80-90 ezret.

Felreerte ne essek, em zavar, hogy nincs penze, csak nem akarok olyan lenni, mint egyik ismerosom, ahol a csaj csaladja viszi nyaralni a fiut, mindent o fizet, ha mennek valahova, illetve meg a gumit is a lany veszi.

En ilyen szinten nem akarom anyagilag legerhelni a szuleimet, a hetvegen keresett penzem meg edeskeves lenne arra, hogy en heti szinten programokat fizessek meg minden, otthkna negy fal kozott nem lehet mindig ulni. Mert a vicc az, hogy a csavo mar elvarja az ismerosomtol...

Tehat, ha szegenyes anyagi helyzete, akkor felejtsem is el ezt a felesbe fizet a randin dolgok, a kozos fizetos programokat stb?

Ilyenkor mi a helyes lepes? En ugyanis vilag eletemben a felesbe fizetes hive voltam, olyannal meg nem is talalkoztam, aki allta volna az egesz cechet.

21/L

2016. nov. 1. 08:17
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Azért az kellemes, hogy még nem is randiztál vele, de már az anyagi hátterét firtatod. Hagyd a fenébe ezt a "kapcsolatot", keress inkább egy pénzeszsákot.
2016. nov. 1. 08:31
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Pár év múlva meglátod, hogy mennyire igényled majd azt, hogy valaki őszinte szeretettel forduljon feléd és valóban foglalkozzon veled, ez nem pénz kérdése.

Ha majd komolyabb lesz a kapcsolatotok, akkor éppen neked nőnek érdemes őt ösztönözni arra, hogy képzésekre járjon amelyek bár nem drágák (sőt ingyenesek), de mégis hasznosak és akkor biztos, hogy jobb munkát is talál majd, ő pedig örülni fog annak, hogy támogatod lelkileg ebben. Hány éves?

2016. nov. 1. 08:40
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
Amúgy pedig ott, ahol a lány szülei viszik nyaralni a srácot (is), akkor az ott már rég csicska, csak még nem vette észre.
2016. nov. 1. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Én egyszer bevállaltam egy nálam sokkal szegényebb srácot és teljesen tönkretette számomra a kapcsolatot az, hogy ahogy telt az idő egyre több mindent várt el tőlem hogy fizessek ki neki. Elmentünk boltba, telepakolta a kocsit felesleges cuccokkal, hogy kifizeted szívem ugye? Vettem neki telefont mert az sem volt neki csak valami nyomógombos régi és a végére már ugy éreztem én vagyok az anyukája? hat a feneket, gyorsan repült.
2016. nov. 1. 08:44
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Sokkal jobban jár ennyi pénzzel egy kolesszal, kevesebbe kerül.

Kb havi 60e maradhat kajára meg egyéb dolgokra. Ha ebből negyven a kaja, mert a fiúk sokat esznek, a maradék huszasból bőven tudja fizetni a saját részét a programokon kb heti 2x. Néha még rád is jut valamennyi meglepikre. Félretenni nem tud ugyan, de ha majd befejezi a suliját, jobb munkája lesz.

2016. nov. 1. 08:49
 6/9 anonim ***** válasza:
20%
Figyelj. Én sem vagyok valami gazdag. Az egész családom nem keres összesen 80.000-ret, de mégis meg tudtam venni azt a szívem hölgyének amit a szeme megkívánt.
2016. nov. 1. 08:59
 7/9 anonim ***** válasza:
ha nem 1,5 millás világ körüli útra akarsz menni, akkor tudjátok felesben fizetni.
2016. nov. 1. 09:30
 8/9 anonim ***** válasza:

ezt talán vele kéne megbeszélned

én meg olyan tahó pasival nem találkoztam, aki felesbe akart fizetni, na, ezek a mai fiatalok ilyenek

még így ismeretlenül se feltételezem, hogy róla, hogy azt várná, hogy te fizess mindenhol

ahogy előttem írták, ha ennyire anyagias vagy, jobb lesz más pasi után nézni, csak blamálnád szerencsétlent

2016. nov. 1. 09:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fizessetek mindent fele-fele, és találjatok olyan programokat, amiket ő is ki tud fizetni. Beszéljétek ezt meg minden alkalommal. Ha te sokkal jobb helyzetben vagy - bár a kérdésedből nem ez jön le-, és néha-néha olyan programra szeretnél menni, amire ő azt mondja, hogy nem tudja fizetni, akkor olyankor fizesd ki helyette. De ez csak nagyon alkalmanként mehet, különben nekem tönkretenné a kapcsolatot, még úgy is, hogy én vagyok a férfi. Női oldalról meg végképp visszás.

Egy korábbi válasszal szemben szerintem nem kell, nem is lehet, nem is szabad megváltani senkit, de ha fejlődőképes a srác, akkor maga a helyzet arra fogja ösztönözni, hogy próbáljon jobban karrier szempontjából előre jutni az életben. Ami egy jó dolog. Ha meg nem fejlődőképes, akkor meg amúgyis jobban jársz ha kukázod.

2016. nov. 1. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!