Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista lányok, mennyire számít, hogy "pénzes" legyen a srác?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mennyire mérvadó egy srác/ vagy szüleinek a pénztárcájának a vastagsága?
(Jobban szerintem nem kell magyarázkodni, a kérdés lényegretörő)
Előre is köszönöm(!) a válaszokat!
2015. aug. 27. 21:54
1/12 anonim válasza:
attól függ milyen drága az egyetem és mennyit akar a csaj melózni egyetem+tanulás mellett?
2/12 anonim válasza:
Kerüljenek csak át költségtérítésesre, még jobban fogja őket érdekelni.
3/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem számít.
(A 2. válaszolóról nem vagyok meggyőződve, hogy lány és nem egy provokátor...)
4/12 anonim válasza:
2: Nagyon remélem, hogy ez csak irónia volt.
5/12 anonim válasza:
"(A 2. válaszolóról nem vagyok meggyőződve, hogy lány és nem egy provokátor...)"
Pedig legyél csak. Komolyan gondoltam.
6/12 anonim válasza:
Nem számít. A barátom sem 'pénzes' és ennek ellenére is elégedett vagyok a helyzettel, boldognak érzem magam.
"Lehetne szebb, lehetne jobb. De álmodni, csak itt tudok."
7/12 anonim válasza:
Azt nem osztom, hogy EGYÁLTALÁN nem számít. Én se állok jól, nem tudom eltartani. Legyen képes rá, hogy fenntartja saját magát, fizeti a koliját/akbit, normálisan eszik (úgyse bírom nézni, ahogy a legolcsóbb legvacakabb kajákat tömi magába, és adok neki normálisat, de az meg nekem kerül rohadt sokba hosszútávon...), és el tud jönni bulizni/szórakozni, nem az lesz, hogyha nekiállunk köröket fizetni 4-5en, akkor ő inkább kimarad, mert nem engedheti meg magának. Ha nem akar inni, tőlem maradjon ki, de ne azért, mert csóró, mert az úgy gáz. Meg ha kitalálom, hogy menjünk el moziba/airsoftozni/fagyizni, akkor tudja fizetni a részét. Nem arra kell gondolni, hogy havonta 2x, csak 2-3 havonta egy "drágább" (5-8k forint) program férjen bele. Ha ez megvan, nekem mindegy, hogy több is van-e.
8/12 anonim válasza:
Na a sok álszent...
A #2 válaszadó legalább őszinte volt.
9/12 anonim válasza:
#2, #8 Végre látok itt őszinte választ is. :-)
10/12 anonim válasza:
MINDEN lánynak imponál ha van pénz.ha nem is azért ,hogy mindent fizessen ,de azért igencsak jót tesz az egójuknak mikor a barátnők előtt kipattanhatnak az A8-asból ,vagy alig várja ,hogy kérdezzék már meg mivel foglalkozik és lehessen mondani ,hogy vállalkozó.Aztán közben lehet hogy egy fagyira sem hívja meg ,olyan smucig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!