Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismertségi körömben hogyhogy ilyenek a preferenciák? (szép lány->szép fiú->átlagos lány->átlagos fiú->szép lány)
-A nagyon szép, gazdag elkényeztetett lányok , a gazdag ,jóképű, elkényeztetett fiúkat akarják.
-A gazdag, jóképű, elkényeztetett fiúk viszont a szegény, átlagos, szürke lányokért vannak oda.
-A szegény ,átlagos, szürke lányoknak azonban a szegény, átlagos, szürke fiúk tetszenek.
-A szegény, átlagos, szürke fiúk meg a nagyon szép, gazdag, elkényeztetett lányokba vannak belezúgva.
És akkor körbe is értünk. Nyilván nem csak ilyenek vannak, de úgy nagy átlagban én ezt tapasztalom a VALÓ ÉLETBEN.
Kérdező mégis ki az aki nem egy számára vonzót akar hanem egy közepeset vagy átlagosat? Én szép és jómódú vagyok és sosem volt problémám, mindig jóképű férfiakkal randiztam.
Mindenki szép lányt akar és minden lány jóképű férfit akar, az egy másik dolog hogy megelégszenek azzal amihez hozzájutnak.
Itt a "szépet" meg az "átlagost" nem szó szerint kell érteni. Inkább a társadalom által szépnek, vagy átlagosnak tartott emberekre gondolok.
Hogy kinek mi a szép, az természetesen egyéni preferenciák kérdése. Illetve valakinek a belső szépség sokkal többet számít.
Tényleg ez az átlagos úgy össze-vissza
Oké, vannak kivételek, de én is ezt érzem. Mindenki nyafog valamiért
Az úgy nem ér, ha mellé 10/10 külsővel megáldott izomgép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!