Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért írják/mondják azt, hogy nekik az "átlagos lányok" tetszenek?
Elsősorban a megnevezéssel van problémám. Szerintem elég degradáló. Nézzük csak mik az átlagos szinonimái: középszerű, szürke, langyos stb.
Mégis ki az, aki valójában a középszerűre vágyik.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy mondjuk egy fiú/férfi csak topcsajra vágyhat, sőt...
Én inkább azt mondom, hogy mindegy hogy néz, vagy hogy milyen a lány, ha egyszer vonzó számunkra akár külsőleg akár belsőleg, nem mondhatjuk rá, hogy átlagos, vagy hogy középszerű, mert ő számunkra különleges.
Szóval szerintem egy a "nekem átlagos lány kell" duma bullshit. Sőt, hazugság.
Csak, mert szerinted degradáló, attól még másoknak nem.
Tudod, ha vannak nagyon szép lányok, szép lányok, [nem szereted ezt a szót] lányok, ronda lányok, akkor mégis milyen jelzővel különböztetnél meg egy lányt, aki a szép és ronda között van félúton?
A csajok is ezt mondják, csak ők ugye értelemszerűen "átlagos pasi"-t. Sőt sokuk állítja, hogy a barátjuk is az, "de nekik nem".
Amúgy meg, ha ilyen szar filmekbő "tanulsz" mint az Amerikai Szépség akkor nincs miről beszélgetni.
Én sem tartom az átlagos kifejezés túl pozitívnak.
Kötve hiszem,hogy akár 1 férfi is átlagosra vágyna,maximum megelégszik azzal.
Viszont itt kötelező ezt használni. Írd csak le egy kommentbe, hogy "nekem nem elég az átlagos". A 0% garantát és 3-4 reakció, hogy "de nagyképű vagy" meg "ezé nincs is senkidse, te önző bunkó szar"...
Vicces, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!