Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos pasi létemre, azért tetszenek a szép csajok, mert felszínes vagyok?
Na, és ezt ki lehet "nőni"?
Mert valljuk be őszintén átlagos srácok után nem kapnak a szép csajok.
A szép lányok még a legtöbb lánynak is tetszenek, szóval nekünk férfiként sokkal nehezebb. Mondhatni természetes, hogy tetszenek.
Én sajnos átlagon aluli vagyok szinte mindenben ami számít a nőknek, de meglepően nekem is tetszenek, de igyekszem minél kevesebbet foglalkozni velük mert tudom, hogy csak magamat szívatom.
Utolsó!
Akkor "egy szinten" lennék velük, tehát "elvárhatnám" tőlük, hogy tetszek én is nekik. Tudom ez így furán hangzik, de ha tartjuk magunka a "saját kategória" elvhez, akkor értelmet nyer az amit írok.
Azért, mert szépek. A szép mindenkinek tetszik. A lányoknak is a szép férfiak.
Más kérdés, hogy felül tudsz-e emelkedni a külsőségeken és tudsz-e valakit úgy szeretni lelkileg, hogy az olyan vonzalmat ébreszt benned, hogy már nem számít az sem, ha nem egy tökéletes szépség.
Szerintem az, hogy valami tetszik nekünk egy dolog. Az hogy elvárhatjuk, hogy ez viszonzásra leljen meg másik. Ez nem keverendő.
Szerintem senki nem felszínes, mert a szebbek, jobbak tetszenek neki. Mindenki ösztönből a jobb génállományt részesíti előnybe.
De ha egy kapcsolatot nézzünk, ami nem merül ki a szexbe és a kémiába, ott már igencsak számít a személyesség is. És persze ilyenkor lehetnek olyan esetek amikor a prioritás a személyiségre helyeződik. Ettől a külső nem fog megszűnni mint szempont, de lehet kevésbé jó jegyekkel is értékelni fognak.
Jól van. Igaz, amit leírtatok.
Na, és mit csináljak ebben a helyzetben? "gazdagodj meg" "gyúrd ki magad" tanácsokon kívül?
Nem valószínű, hogy viszonzásra talál a vonzalmam.
Nem lehet "kinőni".
Majd ha nem kellesz azoknak,akik neked tetszenek,akkor nem fogsz csak külső alapján válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!