Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép csajok tetszenek, de én nem vagyok jó pasi, hogyan vetkőzzem le ezt a felszínességet?
Világ életemben az volt a helyzet, hogy, aki nekem tetszett, annak én. Akinek én tetszettem, az meg nekem nem.
Most vannak nők, akiket érdeklek, nem csúnyák, csak nem tetszenek nekem kifejezetten.
Próbálkoztam azzal, hogy összejöttem pár ilyen nővel, és nem volt jó érzés. Átvertem vele a nőt, és magamat is.
Továbbra is áhítoztam a jobb nők felé (nem feltétlenül plázap.csákra gondolok). Így inkább egyedül vagyok.
Szerintem amíg nem jutok túl ezen a hülye szépség mizérián, addig nem lesz soha rendes kapcsolatom.
Mert tudom, hogy nem bírom megugrani azt a lécet, amit szeretnék.
Ez a 22-es csapdája, mert fiatalon mindenkinek a külső az elsődleges szempont, és csak néhány hosszabb kapcsolat után - tapasztalatból - tanuljuk meg, hogy mik az igazán lényeges értékek, amiket keresni érdemes egy potenciális társban.
Fiatalon én is felszínes voltam, de hamar rájöttem, hogy hiába vonzó külsőre a partnerem, a külsejét pár hét után meg lehet szokni, sőt, rá is lehet unni, viszont egy hosszú távú kapcsolatban a megfelelő személyiség elengedhetetlen. Így külsőben lejjebb került a léc, és egészen más értékek kerültek előtérbe.
A sors fintora, hogy mire ezt megtanultam, olyan társam lett, aki kimondottan vonzó is számomra, plusz a személyisége is nagyon rendben van. :)
Férfiként nem szabad kompromisszumot kötni, ha valaki nem tetszik a szemednek, ha nem vonzódsz hozzá, akkor ne kezdeményezz,mert nem fog működni.
Abban igazat adok a 3. válaszolónak, hogy ha van tesi hibád, akkor nem árt azon változtatni, ha kórosan sovány vagy elhízott vagy,akkor azon nem árt dolgozni, de nem kell szálkás felső test,meg kocka has, ezek teljesen lényegtelen dolgok.
Ellenben nagyon fontos a jó megjelenés, ápolt fogsor,manikür,minőségi tiszta ruházat,cipő. Ha van egy jó öltönyöd, ami jól áll rajtad egy jó cipővel és egy inggel az fél siker, már benn vagy az előszobában.
Az intelligencia tanulható dolog, nem árt képezni magad valamilyen irányban, hogy magabiztos és felkészült legyél. Legyen kedvenc témáid,ahol irányítani tudod a beszélgetést, tudsz kezdeményezni. Viszont ne legyél szakbarbár sem, legalább 2-3 terület kell ahol magabiztosan tudsz kommunikálni, és ezek lehetőleg olyanok legyenek amire egy Nő is tud mit mondani.
38F
Tehát minden áron kigyúrt, pénzes legyek.
Már bocs de nem! Pont ugyanolyan felszínesség az is, mint amit leírtam a kérdésemben.
Kerdezo, ha a jobb noket hajtod, akkor Neked is jobbnak kell lenned. Mar kiprobaltad, h rosszabb novel vagy, de az a megoldas elbukott. Szoval az arcodon a fogsorod az elsodleges, amivel torodnod kell. A sport a magabiztossaghoz es lelki bekehez kell: termeszetesen dob Rajtad, ha izmosabb leszel. De az csak mellektermek.
Az osztoneidet nem tudod iranyitani: nem tudsz szamodra nem vonzo nohoz vonzodni. A tiszta igenyes ruhazat meg mindig elonyhoz juttat szinte barmely helyzetben.
N
ha a jobb noket hajtod, akkor Neked is jobbnak kell lenned.
Ezt értem.
De ha ez pénz felhalmozás, és gyúrás nélkül nem megy, akkor hagyom inkább.
Valamennyit kondiztam a középiskolában, és nem élveztem a kondit. Ráadásul amit olvastam róla egy vagyonba kerül az egész.
Én szerencsésnek érzem magam, mert én teljesen mást látok szépnek mint mások. A ronda persze ronda, de nekem az ilyen túl tökéletes szépség nem jön be, már-már műnek hat. Próbáld meg meglátni a szépséget az egyszerűségben.
A másik: ne azért ismerkedj lányokkal hogy járj velük, hanem csak legyèl a haverjuk. Aztán azt veszed észre hogy valamelyikbe iszonyatosan belezúgtál, miközben előtte csaknem rondának láttad.
A párom egy csodaszép férfi. Kigyúrt, okos. Imádom!!! Eddig minden pasi csak átlagosnak tartott, ő viszont gyönyörűnek lát, mert azt mondja, hogy a lelki szépségem szebbé tesz. Nagyon boldog vagyok vele és érzem, hogy szebbé is válok.
Volt olyan barátom, aki inkább csúnya volt, mint helyes és a plázacicák jöttek be neki. Ezt képes volt nekem is megmondani. Azóta is szerelmes üzeneteket ír nekem, én meg elküldöm a francba.
A külső fontos, persze. Legyen a férfi és a lány is igényes, de a közös hobby, a harmónia, a jól működő kommunikáció sokkal fontosabb. Nem tudom hány éves vagy, de majd rájössz erre...később
Ami a kondizást illeti az 5000-7000ft/hó, ha minden nap jársz, ha heti kétszer akkor még kevesebb,az még nem egy vagyon szerintem.
Amit javasoltam, egy jó cipő+öltöny+ing szett, ebből mondjuk legyen 2-3 széria az 40-50000ft/db, ez sem olyan vészes, de ezt egyszer kell megvenni és azután bővíteni.
Képezd magad egy kicsit valami férfi-női témában, belső építészet, utazás,kertészet,divat,sport, filmek és máris megvan a közös téma. Ennyi. Nem kell ledoktorálni semmiből, csak hozzá tudjál szólni.
Volt olyan haverom aki a 10 éves kibolyhosodott pulcsijába ment randizni, mert azt szereti. Egy nagyon okos srác, de már az elején elbukott, pedig 4 nyelven beszél. Ha Nő lettem volna, én sem álltam volna szóba vele. 1 hét könyörgésembe tellett mire vettünk neki egy rendes öltönyt és minőségi bőr cipőt, és láss csodát simán megbeszélt egy randit egy kávézóban egy nála jóval fiatalabb egyetemista lánnyal, úgy örült mint vak a farkának.
Lehet hogy úgy érzed színészkedsz, de ez nem becsapás, mert ez is Te vagy, nem titkoltál el semmit, nem is hazudtál, jó színben tüntetted fel magad....ennyi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!