Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szép csajok tetszenek, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép csajok tetszenek, de én nem vagyok jó pasi, hogyan vetkőzzem le ezt a felszínességet?

Figyelt kérdés

Világ életemben az volt a helyzet, hogy, aki nekem tetszett, annak én. Akinek én tetszettem, az meg nekem nem.

Most vannak nők, akiket érdeklek, nem csúnyák, csak nem tetszenek nekem kifejezetten.

Próbálkoztam azzal, hogy összejöttem pár ilyen nővel, és nem volt jó érzés. Átvertem vele a nőt, és magamat is.

Továbbra is áhítoztam a jobb nők felé (nem feltétlenül plázap.csákra gondolok). Így inkább egyedül vagyok.

Szerintem amíg nem jutok túl ezen a hülye szépség mizérián, addig nem lesz soha rendes kapcsolatom.

Mert tudom, hogy nem bírom megugrani azt a lécet, amit szeretnék.

2016. márc. 10. 11:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha nem vonzódsz a csajodhoz, az halott ügy. De nem biztos, hogy mindig csak konvencionálisan vonzó csajokhoz fogsz vonzódni. Én szerelmes csak egyszer voltam és az pont nem az a lány volt, amilyen általában az esetem, mégis mindenkinél vonzóbbnak láttam.
2016. márc. 10. 18:25
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha szép csajt akarsz AKKOR tenned kell ÉRTE.

Tehát gondolkodj el,miért álljon velem szóba egy szép lány?

Mit tudok neki nyújtani?

Miért nedvesedjen be rám?

Kondizás FÉRFIAS a szép nők meg férfit akarnak nem egy nyikhaj vagy egy zsírmalacot.

Ez van fogadd el.

És igen a kondi drága nekem havonta 120.000 a testem kaja,kiegek,edzés,személyi edző.

Kezdj el DOLGOZNI kérdező,mert pénz is kell a programokhoz,plusz adnod kell magadra,minőségi ruhák,fodrász két hetente,akár szolárium.

Ezek alapok vagy keres egy átlagos csajt,valamit valamiért.

2016. márc. 11. 10:13
 13/19 A kérdező kommentje:

Mondom én kigyúrtnak, és pénzesnek kell lenni. :)

Mi sem egyszerűbb.

2016. márc. 11. 17:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Igy van ezek kellenek,vagy legyen elég egy,, van rajtam mit fogni dagadek".

Piacképes csajt akarsz piacképesnek kell lenned.

2016. márc. 11. 18:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Azért brutális túlzás, hogy havi 120 ezret kell költeni meg a fél életedet a kondiban tölteni, hogy csinos nőd legyen.
2016. márc. 11. 19:24
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem kell,de ha fullos test kell 120 még kevés is amúgy,nem kell félnapodat,de izomzat,jó minőségű márkás ruhák,KOCSI alap.

Ez van,ha csinos nőt akarsz,egy dagadthoz mindegy vagy egy farmer,pólós semmihez de mivel csinos nőies nő kell ergó piacképes a csaj,tud válogatni.

2016. márc. 11. 23:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Mármint úgy értem, ez nem igaz.
2016. márc. 11. 23:06
 18/19 A kérdező kommentje:

Végkövetkeztetés.

Egy szép nő nem is ér annyit, ha CSAK a pénz, és izom számít nekik.

2016. márc. 12. 11:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem csak de kérdezô az is,nagyon fontos.

Ez érthetô ha ô diétàzik odafigyel a kajàra,felveszi a pics@szoknyàt,kiengedi a hajàt,jàr edzeni.

Nyilvàn elvàr dolgokat.

Ez olyan mintha azt mondanàd egy szoftverfejlesztônek,hogy 150 nettó körberöhög ha senior szinten van,neki is nyilvàn elvàràsai vannak.

2016. márc. 12. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!