Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az átlagos vagy azalatti külsejű nőknek ugyanolyan magasak az elvárásaik férfiak terén mint egy bombanőnek?
Ki az
-átlag alatti
-átlagos
-bombanő?
Szerintem ezt jó lenne tisztázni kezdésnek
Neked is csak azért fáj ez, mert egyiknek sem tudod megütni a szintjét.
Boumbanőőű....
Ne kezd te is! Az az ember annyira vicces volt a bombanőivel és egyben szánalmas, hogy történelmet írt itt GYK-n. :D
Miert, nem Audira vagyik meg az is akibem egy rozzant Trabantja van? Dehogynem.
Magukat mackosnak titulalo, dagadt, kopaszodo ferfiak is elvarjak, hogy 40 kg-os, topmodell baratnojuk legyen.
Az odáig oké, hogy én nem valami jóképű srácként is érzékelem a szépséget, és örülnék az ízlésemnek minél jobban megfelelő barátnőnek, de
1) az ízlésem nem feltétlenül olyan, mint a közízlés, a divatos instalányok nem is jönnek be
2) (ami a fontosabb most) ha az ízlésemnek nem megfelelő lány próbálkozna, őt is emberként kezelném, beszélgetnék vele, és ha el is utasítom, igyekezném ezt korrekt módon tenni, legalább annyira korrekten, ahogy ő állt hozzám. Na ez utóbbi viszont nincs meg a "nem topmodell" kinézetű lányoknál (sem), ha a férfi nem jön be nekik, semmibe veszik, max tárgyként kezelik, de nem emberként, akinek önálló érzései és gondolatai vannak. És ez az, ami sokakat zavar, nem is feltétlenül az elutasítás maga.
Már meg lett válaszolva, drága!
Amiért az igénytelen, elhízott pasiknak is a csinos pihekönnyű cicababák kellenek!
#5-ös vagyok, minek kellett lepontozni?
A saját szememmel látom, hogy a ronda kövér szingli csajoknak bárki jó lenne. Ha ezeket nem veszed észre, akkor a skáláddal van a baj, hogy "átlag alatti" nő alatt egy olyan nőt gondolsz, aki nem gyönyörű szép, hanem csak mérsékelten szép, van 1-2 szépséghibája. Ez nem az átlag alatti, az átlag alatti az ott kezdődik, hogy külsőre nincs semmi ami vonzó lenne benne, csak az ilyeneket ezek szerint már észre sem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!