Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy az átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az átlagos vagy azalatti külsejű nőknek ugyanolyan magasak az elvárásaik férfiak terén mint egy bombanőnek?

Figyelt kérdés
Vannak elég fura tapasztalataim társkeresőkről. Van mikor egy nem éppen csinosnak mondható és még mellé túlsúlyos nőnek is hasonló adottságú férfiak kellenek mint egy csinos nőnek, aki valóban ad is a külsejére és tesz is azért, hogy jól nézzen ki. Viszont egy igénytelenebb nőnek, aki nem tartja formában magát és még csak ápoltnak sem mondható, miért vannak hasonlóan magas elvárásai? Más is tapasztalja ezt?

2016. nov. 18. 15:08
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

"Már meg lett válaszolva, drága!

Amiért az igénytelen, elhízott pasiknak is a csinos pihekönnyű cicababák kellenek!"

Ez csak általánosítás amit te írsz. Lehet, hogy van pár ilyen is, de kétlem, hogy ez lenen a jelelmző az igénytzelen, elhízott pasasokra amit te írtál.. Nőknél viszont az utóbbi időben nagyon megugrottak az igények, én legalábbis azt látom.

Nem rég leveleztem egy nővel egyik társkeresőn. Kép nálkül volt fent, gondoltam beszélgetek vele kicsit, aztán odáig jutottunk, hogy képet cseréltünk, ő küldött először. Hát... mikor megláttam alaposan meglepődtem.. csoda hogy a gép nem fagyott ki mikor megnyitotta a képet.:D Aztán még beszélgettünk tovább, de számomra felfoghatatlan, hogy egy olyan küslővel, mért van valainek irreálisan magas elvárása.

Azt hiszem, itt már az önkritika teljes hiányáról beszélhetünk és egyre több ilyen nő van manapság. Persze nincs azzal gond, ha valaki ronda, csak akkor ne adoniszokat akarjon magának szerintem..

2016. nov. 18. 15:43
 12/28 A kérdező kommentje:

"A saját szememmel látom, hogy a ronda kövér szingli csajoknak bárki jó lenne.

#10-es ezzel csak magadat minősíted, már bocs. Attól, hogy egy nő kövér még nem ronda, sőt attól lehet nagyon is igényes, szép nő, hogy ducibb az átlagnál.. Ha te csak annyit látsz egy nőn, hogy kövér vagy sovány, az a te bajod.

2016. nov. 18. 15:50
 13/28 anonim ***** válasza:
57%

"Ez csak általánosítás amit te írsz. Lehet, hogy van pár ilyen is, de kétlem, hogy ez lenen a jelelmző az igénytzelen, elhízott pasasokra amit te írtál."

Persze biztosan csak olyan ritka példa mint itt gyk-n, amikor minden 2. kérdésben sírnak az önbizalomhiányo, frusztrált fiúk, hogy jajj nekik miért nem jut csinos barátnő?

2016. nov. 18. 16:05
 14/28 anonim ***** válasza:
41%

Bocs, de téged mit érdekel, hogy nekik milyenek az igényeik? Legyen az ő bajuk, ha ennek köszönhetően örök életre egyedül maradnak. Majd 15 magányos év után fogják még adni lejjebb is...

De ott a másik lehetőség, hogy azért, mert ilyen elvárásokkal is talál magának pasit! Ebben az esetben viszont nem túlzóak az elvárásai, hiszen talált olyan párt, amilyet akar.

A lényeg az, hogy az ő elvárásai nem a te problémáid, egyszerűen nem egymást keresitek, és kész. Lapozzál! Gondolom ezek után neked se kéne ilyen nő, akkor se, ha te egyébként megfelelnél neki.

A társkeresés lényege, hogy találj olyat, akivel összeilletek, érdeklődtök egymás iránt, és tudtok is találkozni. Nem az, hogy felszívd magad olyanok miatt, akiktől nem akarsz semmit!

2016. nov. 18. 16:13
 15/28 A kérdező kommentje:
#14-es. Azért érdekel engem, mert azt látom, hogy általánosságban ez igaz a legtöbb, amit írtam. Persze ha nem talál párt az ilyen nő, akkor bizonyára lejjebb fog adni az igényeiből. Ismerek egy nőt aki évekig kereste az igazit, de sose talált olyat, aki megütőtte az elvárásait. Most jelenleg egy lepukkant fogatlan alkoholistával él együtt,aki még verni is szokta néha, ha nagyon bepiál.. Talán túlzás ezt mondani, de az ilyen nők meg is érdemlik maximálisan az ilyen sorsukat.. Aztán persze megy a panaszkodás ezerrrel, hogy minden férfi szemétláda, de pont ő neki nem kellettek a normálisabbak.
2016. nov. 18. 16:22
 16/28 A kérdező kommentje:
* a legtöbb nőre. Az lemaradt az előbb.
2016. nov. 18. 16:23
 17/28 anonim ***** válasza:

15:

Ezt én értem.

Csak ez nem a te bajod, hanem azé a nőé, akit ver az alkesz pasija. Ennyi.

Túlságosan rágörcsöltél a társkeresőkre, vagy valami más oka van, és azért kattogsz ezen.

De hidd el, hogy ezek a nők nem befolyásolják, hogy neked lesz-e párkapcsolatod. Főleg úgy, hogy nyilvánvalóan neked sem kellenek ezek a nők.

Akkor most miért nem mindegy, hogy egy olyan nő, akivel te nem akarsz összejönni, miért nem akar veled összejönni?

Az egy természetes dolog, hogy nem lesz mindenki mindenkinek szimpatikus, elég, ha egy párt találsz, és vele boldog leszel évtizedekig. Nem?

2016. nov. 18. 16:40
 18/28 A kérdező kommentje:
Kedves #17-es. Úgy gondolom nem kell megindokolnom neked, hogy miért érdekel engem ez a téma, lévén, hogy nem ismersz engem és én sem téged. Úgy tudtam, ez egy olyan oldal, ahol bármit megkérdezhetnek az emberek ami érdekli őket. Ha téged ez valamiért ennyire zavar, akkor válogathatsz a több száz másik szimpatikusabb kérdés közül is.:)
2016. nov. 18. 16:48
 19/28 anonim ***** válasza:

Hibás önkép, túlzott magabiztosság, megnövekedett igények.

És ezek permutációi, soroljam még?

2016. nov. 18. 16:49
 20/28 anonim ***** válasza:
12%
Mert nők,ennyi pont elég... :D
2016. nov. 18. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!