Ha egy átlagos testalkatú ember,3-4 napon át alig enne valamit, vagy semmit, és nagyon lefogyna, és utána elkezdene megint enni, ugyanolyan lenne mint előbb?
Még több kg szedne föl, mint előtte, jojjóeffektusról hallottál már?
A koplalás baromság.
Inkább kezdjen el mozogni valaki és egészségesen diétázni.
Fogyás kalóriadeficittel jön létre.
3-4 nap alatt alig fogy valamit az ember, még ha az ételt teljesen megvonja is. Amit elérnél, hogy a második napon már rosszul vagy az éhségtől.
Emellett az ilyen stresszre a szervezet hízékonysággal reagál. "Megjegyzi" az éhezést, és ha bőven jut táplálékhoz, raktározni kezd arra az esetre, ha megint ilyen helyzetbe kerülne. Vagyis, ha éheztetéssel fogysz le sport és rendes étrend helyett, sokkal könnyebben fogsz visszahízni.
3-4 nap alatt nem lehet nagyon lefogyni :)
Ha hosszabb idő alatt lefogyna és utána meg ugyanannyit eszik, mint előtte, nyilván nem lenne vékony, hanem visszahízna.
Egyszer nem ettem 4,5 napig (az 5. napon ettem egy pici gyümölcsöt). Nem történt semmi különös, de megérte, érdekes volt :D Nekem ez a legolcsóbban elérhető részegséghez hasonló állapot :D Persze csak egyszer csináltam, kíváncsiságból, de nem volt semmi gond, különösebben éhes sem voltam, de ez ketózisban gyakori, főleg egészen minimális vércukorszint-ingadozásnál.
3-4 nap alatt fogy az ember max. 1 kilót, illetve ha aktív, akkor kicsit többet, ezt nem nevezem lefogyásnak :D
Bizonyára visszajön, amikor elkezd enni, persze simán lehet, hogy megmarad, étkezés kérdése. Inkább a súlyveszteség jön vissza, nem a zsír. 3-4 nap alatt még az anyagcsere sem lassult vagy épphogy elkezd a végén minimálisan.
Nem történik kb. semmi. Izmot se bont sokat ennyi idő alatt, simán visszaszerzi azt is hamar.
Szia Kérdező!
Semmiképpen ne koplaljon, mert az nem ér semmit, hiszen attól is csak hízni fog. Mindig egyen egy keveset amivel jelzi szervezetének, hogy 'Jól van ettem, nem kell zsírként raktározni!"
Tudnunk kellene hogy ez az átlagos ember, a 75 kg mellett milyen magas?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!