Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért van, hogy a normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy a normális pasik sosem találnak egy normális nőt, míg a beképzelteknek sikerül mindig a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Ugyanez van a külsőségekkel is. A ronda pasiknak miért nem jut párkapcsolat,és boldogság? Miért számít ennyire a külsőségek manapság? Rendesen irigyelem az olyan férfiakat,akiknek könnyen jut nő,mert jól néznek ki. És nem csak mondom ezt,hanem tapasztalom is. Minden nő azért utasít el,mert ronda vagyok.
2018. nov. 27. 12:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

"A ronda pasiknak miért nem jut párkapcsolat,és boldogság?"

A valamilyen konkrét, emberiség számára hasznos dologban tehetséges, és magas érzelmi intelligenciával rendelkező ronda pasiknak jut.

2018. nov. 27. 13:38
 12/23 anonim ***** válasza:
10%
Mert a nőknek a görények kellenek. Egyszerű ösztönlényekként nagyon felszínesek.
2018. nov. 27. 13:39
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
#10 Az ilyen nőgyűlőlőknek tényleg csak a hivatásosak maradnak. Még ők is túl jók hozzád, az a helyzet.
2018. nov. 27. 13:40
 14/23 anonim ***** válasza:
7%
Ebben mi volt a gyűlölet? Hétköznapi tényeket írtam le! Igaz ez a férfi nemre is csak mivel a kérdező nem bu..zi így csak a nőkről beszéltem! -_-
2018. nov. 27. 13:44
 15/23 anonim ***** válasza:
81%
A szép emberek nem bunkók. Nem úgy van a világ, hogy aki szép, az tuti gonosz, aki meg ronda, az jó, különben nem fair.
2018. nov. 27. 13:44
 16/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem biztos, hogy aki normálisnak mutatja magát, az valóban az is.

A közelmúltban futottam bele háromba, akik számomra nem ütik meg a normális szintet.

Az egyikkel még találkozni sem találkoztunk, pár hét beszélgetés után már a házasságot és a gyerekeket tervezi, jó, nem vagyunk már 20 évesek, de kvázi idegen, és akkor jön nekem azzal, hogy kifutok az időből.

A másik a magasságáról hazudott neten, ami személyesen persze egyből kiderült, mert nem keveset blöffölt.

A harmadik agyonfényezte magát, de a levelében két nőt is megszólított, nyilván ugyanezt küldi mindenkinek, aztán mikor felhívtam rá a figyelmét, egyből nekem esett, nem ám beismerné, hogy bocs, hülye volt, nem figyelt.

2018. nov. 27. 13:54
 17/23 anonim ***** válasza:
90%
Hat persze aki szep/helyes az gonosz, aki meg ronda az mindig kedves. Annyira szanalmaaaaaaas
2018. nov. 27. 14:39
 18/23 anonim ***** válasza:
30%
Tegnap negvettem a Battlefield V-öt, bementem a konzolvilágba és megvettem. Itthon le is töltöttem az originről, el is indítottam, ment közben az msi afterbourner és úgy tűnt, mintha ultra beállításokon több fps-em lenne, mint mediumon. Érdekes. Konfigom amd ryzen 5 1600 cpu, 8gb ram, 1050ti. Ez szerintem érdemesebb, mint az, hogy kinek jut nő meg kinek nem, meg ki gonosz, az aki jól néz ki, vagy az aki ronda. Ja, meg van a Shadow of Tomb Raider is, az Steames játék ugye.
2018. nov. 27. 16:18
 19/23 anonim ***** válasza:
83%
Amíg neked a normális ellentéte a beképzelt, addig nem is fogsz.
2018. nov. 27. 17:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Találnak.
2018. nov. 27. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!