Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a normális lány elképzelésed szerint?
(Mindenkinek mást jelent, más elvárásaink vannak.)
Az a baj, Kérdező, hogy a legtöbb férfinak pont normális lány kell, tehát iszonyatosan nagy a konkurencia. Ezek már huszonéves korukra gyűrűs menyasszonyok lesznek, és úgy vigyáznak rájuk, mint a pitbull a gumicsontra.
Maradnak a senkinek nem kell felszínes, pénzvadász nők. A szart amit termeltünk, magunk kell, hogy megegyük.
5-ös:
Mit jelent neked egy normális férfi? :)
Szerintem is ugyanennyire keves a normalis ferfi. Es ahogy en latom a korosztalyom nagyon nem a normalist keresi. 16/L
Jaa es kedves kerdezo szerintem ez kortol fugg hogy hol tudnal ismerkedni.
Troll kérdés. Én házas vagyok, de napi szinten ismerkedek nőkkel. Hol? Bárhol! Neten, a buszon, rendezvényeken. Egy félénk típusú, átlagos külsejű ember vagyok, de a gátlásaim miatt olyan szintre emeltem kb. 15 év alatt az ismerkedési technikámat, hogy nekem nem okoz problémát már a dolog. Szembenéztem a félelmeimmel és legyőztem őket. 15 év megfigyelései, 15 év gondolkodás, elemzés, fórumozás.
Egy hét alatt 2-3 NORMÁLIS nőt ismerek meg, így ha akarnám, simán tovább is léphetnék.
Beszari, unalmas, youtube-ról betanult sablonokkal próbálkozó fiúcskáknak viszont tényleg nincs sok esélye. Ismerem a férfi oldalt is. Hát vannak gondok bőven, a nők helyébe én is elhajtaná a 90%-át a próbálkozóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!