Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok normális lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok normális lányt?

Figyelt kérdés

2018. aug. 27. 16:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Milyen a normális lány elképzelésed szerint?

(Mindenkinek mást jelent, más elvárásaink vannak.)

2018. aug. 27. 16:51
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Miért kell ezt a kérdést naponta háromszor feltenni?
2018. aug. 27. 17:12
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Kapcsolatban vannak, foglaltak.
2018. aug. 27. 20:59
 4/12 anonim ***** válasza:
11%

Az a baj, Kérdező, hogy a legtöbb férfinak pont normális lány kell, tehát iszonyatosan nagy a konkurencia. Ezek már huszonéves korukra gyűrűs menyasszonyok lesznek, és úgy vigyáznak rájuk, mint a pitbull a gumicsontra.

Maradnak a senkinek nem kell felszínes, pénzvadász nők. A szart amit termeltünk, magunk kell, hogy megegyük.

2018. aug. 27. 22:35
 5/12 anonim ***** válasza:
40%
Nincsenek de normális férfiak még úgy sincsenek.
2018. aug. 31. 20:35
 6/12 anonim ***** válasza:
10%

5-ös:

Mit jelent neked egy normális férfi? :)

2018. szept. 1. 00:07
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Normális férfi = örökös friendzóna-lakó :)
2018. szept. 1. 00:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is ugyanennyire keves a normalis ferfi. Es ahogy en latom a korosztalyom nagyon nem a normalist keresi. 16/L

Jaa es kedves kerdezo szerintem ez kortol fugg hogy hol tudnal ismerkedni.

2018. szept. 17. 16:27
 9/12 anonim ***** válasza:
A foglalt lányok között. Sokkal kisebb a kínálat normális lányokból, mint a kereslet rájuk, ezért folyamatosan foglaltak.
2018. szept. 29. 18:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Troll kérdés. Én házas vagyok, de napi szinten ismerkedek nőkkel. Hol? Bárhol! Neten, a buszon, rendezvényeken. Egy félénk típusú, átlagos külsejű ember vagyok, de a gátlásaim miatt olyan szintre emeltem kb. 15 év alatt az ismerkedési technikámat, hogy nekem nem okoz problémát már a dolog. Szembenéztem a félelmeimmel és legyőztem őket. 15 év megfigyelései, 15 év gondolkodás, elemzés, fórumozás.

Egy hét alatt 2-3 NORMÁLIS nőt ismerek meg, így ha akarnám, simán tovább is léphetnék.

Beszari, unalmas, youtube-ról betanult sablonokkal próbálkozó fiúcskáknak viszont tényleg nincs sok esélye. Ismerem a férfi oldalt is. Hát vannak gondok bőven, a nők helyébe én is elhajtaná a 90%-át a próbálkozóknak.

2018. nov. 18. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!