Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az elvált, gyerekes nők, mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elvált, gyerekes nők, mire fel olyan beképzeltek és flegmák?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek, de a többség olyan elvárásokkal áll az ismerkedésnek, amit egy huszonéves bikinimodell esetében még megértenék, de nem náluk.

És ez nem bántás, vagy trollkodás, sajnos realitás.

2023. okt. 11. 20:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:

Ami még furcsa nekem, hogy itt is mindig leírják ezek a nők, hogy ők milyen magabiztosak, miközben sokan a saját tinilányukra is féltékenyek, mert itt a Gyakorin is folyton előjön az, hogy sok nő attól tart, hogy az új hapsi, majd szemet vet a nevelt lányára. Ha még a saját lányomban is vetélytársat látok nőként, az nem azt jelenti, hogy tudom, nem vehetem fel a versenyt egy másik, fiatal, és független nővel (Hiába van DIPLOMA a zsebemben, mert ugye ezt mindig ki kell hangsúlyozni!) a "húspiacon"?

(Tudom! TE kivétel vagy, mert nálad 50 évesen is sorban állnak a 20-30 közti, 190 magas, 35cm. péniszű, milliárdos, 12 diplomás, ex-sportoló, pasik.)

2023. okt. 12. 10:23
 42/65 anonim ***** válasza:
83%
Mennyi frusztráció és gyűlölet lehet benned. Nehéz lehet így élni, nem irigyellek.🙄
2023. okt. 12. 10:42
 43/65 anonim ***** válasza:
85%

Nem tök mindegy? Ezzel a gondolkodással vagy inkább annak hiányával, amit itt bemutattál, úgy sincs esélyed se fiatal, se öreg, se gyerekes, se gyerektelen nőknél. Miért pont az zavar, hogy a beképzelt, flegma, elvált anyáknak nem kellesz?

Aki meg annyit nem tud felfogni, hogy az nem féltékenység, hogy egy anya nem akarja, hogy egy pedofil f@sz dugja a lányát, inkább ássa el magát.

2023. okt. 12. 11:02
 44/65 A kérdező kommentje:

42.

Ajánlom figyelmedbe a 31. válaszomnál betett linken, az ősanyák kommentjeit!

Na azokban van elemi gyűlölet, minden férfi iránt, mert mindenkire kivetítik, amiért 1 jól átbafta és lecserélte őket.

Mondjuk mindig is azt vallottam: Okos nő nem szül, és nem lesz feleség, sem barátnő, csak szerető. (Ezt kéne minden lánynak, már 13 éves kortól megtanulnia!)

2023. okt. 12. 11:03
 45/65 anonim ***** válasza:
85%
Úristen, ha a sötétség mérhető lenne...🤦‍♀️🤦‍♀️🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
2023. okt. 12. 11:04
 46/65 A kérdező kommentje:

43.

"...egy anya nem akarja, hogy egy pedofil f@sz dugja a lányát, inkább ássa el magát."

Pl. a nős, 60 éves tanára az egyetemen?

Vagy azt mondod, hogy a nevelőapák mind látens pedofilok?

(És ha a lány 18+ és ő a "támadó"?) TUDOM! A te lányod SZENT, és sosem kezdne sem a nős tanárával, sem a pasiddal.

2023. okt. 12. 11:10
 47/65 anonim ***** válasza:
82%

44: Akkor keress olyan nőt, aki erre vágyik, van bőven.

Egyénként nem, nem látok vetélytársat a tini lányomban, mert ezt már eléggé az elején ki tudom szűrni, hogy egy férfi mennyire tárgyiasítja a nőket, és hogy egy testet keres-e vagy társat. Mert ha egy negyvenes férfi egy tiniben potenciális partnert lát, akkor ott komoly gondok vannak az értékrendjében. Ez elég hamar ki szokott derülni.

Nekem meg pláne nem kell "félnem", mivel a lányom leszbikus. Na ő például soha nem lesz se feleség, se anya, viszont rád se fog nézni soha. 😉

2023. okt. 12. 11:10
 48/65 A kérdező kommentje:
47. Attól, hogy leszbikus, még lehet feleség és anya.
2023. okt. 12. 11:16
 49/65 anonim ***** válasza:
80%

"Ami még furcsa nekem, hogy itt is mindig leírják ezek a nők, hogy ők milyen magabiztosak, miközben sokan a saját tinilányukra is féltékenyek, mert itt a Gyakorin is folyton előjön az, hogy sok nő attól tart, hogy az új hapsi, majd szemet vet a nevelt lányára. Ha még a saját lányomban is vetélytársat látok nőként, az nem azt jelenti, hogy tudom, nem vehetem fel a versenyt egy másik, fiatal, és független nővel (Hiába van DIPLOMA a zsebemben, mert ugye ezt mindig ki kell hangsúlyozni!) a "húspiacon"?"

Ez a dolog közel sem arról szól, hogy ki a "vetélytárs" és ki nem, pláne nem a női féltékenységről. Egyedül a férfiakat minősíti az, hogy egyáltalán eszébe kell, hogy jusson sok nőnek az, hogy összejön párkapcsolatra egy palival, és, hogy az simán lehet, hogy rámegy a tinilányára. Még jelzőket sem írok az ilyenre, mert össze-vissza kellene csillagoznom, hogy kiengedje a trágárságszűrő. Igen, akkor is, ha 18 feletti a lány.

2023. okt. 12. 11:37
 50/65 anonim ***** válasza:
79%
Bszki, komolyan felnőtt embernek magyarázni kell, hogy némelyik nő miért aggódik, h a párja rástartol a tini lányára?! Köze nincs a féltékenységhez, ahhoz van köze, hogy sok betegagyú pasinak semmi nem szent, aztán simán ráhajtana az újdonsült nője kamasz gyerekére, nem egy ilyen sztori van. Inkább mélységesen elszomorító, hogy ilyenen komolyan gondolkodnia és aggódnia kell egy nőnek! És ez bizony nem az ő szégyenük, hanem azoké a pasiké, akik ezt bejátszották már..
2023. okt. 12. 11:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!