Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek tényleg aranyásó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg aranyásó vagyok?

Figyelt kérdés

Vidéken élek és online ismerkedem. Könyvelőként dolgozok egy helyi cégnél, ahol bőven 500e forint felett keresek. Ismerkedés során azt tapasztaltam, hogy a férfiak akikkel beszélgetek ettől jóval kevesebbet keresnek. Nem, nem kérdeztem meg, hogy mennyit, a munkakörükből gondolom.

Én egy hasonló keresetű és életszínvonalú embert szeretnék magam mellé, mert azt tapasztaltam, hogy ha kevesebbet kereső párom van, ott előbb utóbb konfliktus lesz ebből, ami már nem hiányzik számomra. Pl. a férfi túl spúr, féltékeny stb. Ezért olyan férfi nem kell, aki az én szintemet se tudja meglépni.

Saját lakásom és autóm is van, szerintem ennek is alapnak kéne lenni ennyi idősen, mégis a legtöbb csávó otthon lakik akikkel ismerkedek.

28N

jan. 11. 08:31
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
10 - Irigy vagy, erről nem tehetek. Neked is lehetne jobb. És igen, ráérek, év eleje van.
jan. 11. 08:55
 12/55 anonim ***** válasza:
56%

"Nem, nem kérdeztem meg, hogy mennyit, a munkakörükből gondolom."

A "gondolom" nem egyenlő a"tudommal". Ráadásul fogalmad sincs róla, hogy nem-e tanul valamelyik tovább, szeretné a helyzetét könnyebb szintre vinni, nincs-e még plusz melóhelye hétvégén és hasonlók.

"azt tapasztaltam, hogy ha kevesebbet kereső párom van, ott előbb utóbb konfliktus lesz ebből, ami már nem hiányzik számomra. Pl. a férfi túl spúr, féltékeny stb. Ezért olyan férfi nem kell, aki az én szintemet se tudja meglépni."

Eléggé baj, hogy a múltból indulsz ki főként amiatt, hogy egy kalap alá veszed az összes kevesebb zsét kereső férfit.

Holott a veled hasonló/egyforma fizetést férfi is lehet irigy (féltékeny, tessék?) a te sikereidre, lehet zsugori szintén, lehet kisebbségi komplexusa.

Az az igazság, hogy aki rád irigykedett az nem szeretett igazán.

Aki még egy kicsivel is többet visz haza mint te ugyanúgy lehet, hogy nem szeret majd valóban.

Nem a fizetés határozza meg az érzéseket egymás iránt. Tévedésben élsz.

Természetesen nem vagy pénzéhes, de naivan állsz az ismerkedéshez.

jan. 11. 08:55
 13/55 anonim ***** válasza:
55%

Csak azt szerettem volna tudni milyen férfiak vannak ha nem képesek önállóan egy lakást kocsit fenntartani?

Ezért ki ezt a kérdést.

jan. 11. 08:58
 14/55 anonim ***** válasza:
12%
Nem vagy aranyásó. Ezt csak a spúrok, az életképtelenek, meg a téveszmés incikék mondják, mert fáj beismerniük, hogy nem ütik meg a szintet, és hát mindig egyszerűbb másra hárítani a felelősséget, mint szembenézni azzal, hogy ő nem elég, és ezen erőfeszítéssel lehetne javítani.
jan. 11. 08:58
 15/55 anonim ***** válasza:
56%

"ha kevesebbet kereső párom van, ott előbb utóbb konfliktus lesz ebből"

És mi lesz, ha megtalálod a neked megfelelő (=többet kereső) férfit, aztán te fizetésemelést kapsz, ő meg nem, és te fogsz többet keresni? Akkor egyből dobod, és keresel olyasvalakit, aki többet keres?

Egyébként meg egyszerűen: érett, és értelmes embert kellene keresni, aki nem fog dedós dominanciaharcokba kezdeni, meg nem fog a szerelmére féltékenykedni. Ha a pénztárca helyett az értelmet és az érzelmet nézed, lehet, hogy többre jutsz.

"Igen, most a szintem alatti csávókkal mit kezdjek? Semmit..."

Hát, ha te a másiknak csak a pénzével tudsz mit kezdeni, az sokat elmond rólad.

Eleve éretlen felfogás, aki szintekben, meg hasonló marhaságokban gondolkodik.

jan. 11. 09:00
 16/55 anonim ***** válasza:
45%
Döntsd már el kérdező melyik regisztrációdról írsz mert elfelejtettél átjelentkezni az előbb.😂🤣
jan. 11. 09:02
 17/55 anonim ***** válasza:
55%

#4 vagyok és nem tudom miért vagyok lepontozva komolyan na de rendben van.

Az se világos hogyha valaki azt gondolja magáról, hogy nem aranyásó akkor miért van szüksége kérdést kiírnia róla.

Nem vagy az és kész. De attól még pár ember gondolhatja másképp tök mindegy milyen okokból kifolyólag. Nem kell figyelembe venni.

Éld az életed ahogy neked jó kérdező. Sok sikert a párod megtalálásában.

Mindezek ellenére egy kissé mint ahogyan írta valamelyik válaszoló felületesen gondolkodsz. Nem a pénz dönti el, hogy valaki spúr még egy kicsit sem.

jan. 11. 09:04
 18/55 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a pénz igenis fontos. Mondjuk ha szüléshez jutok, akkor majd éljünk havi 350ből, amennyit a párom keres. Én 3 évig kiesek és akkor már lezs ott egy gyerek is akiről gondoskodni kell. Nem a rózsaszín ködbe kell élni, reálisan kell gondolkozni.
jan. 11. 09:04
 19/55 anonim ***** válasza:
0%

Sikerült átjelentkezned a másik fiókba kérdező?

De csak nyomod tovább az incel kliséket.Dehogy vagy te könyvelő.

jan. 11. 09:10
 20/55 A kérdező kommentje:
18 - Incel max te vagy, sajnálom ha frusztrál, hogy nem tudsz meglépni egy alapszintet a nőknél.
jan. 11. 09:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!