Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg aranyásó vagyok?
Vidéken élek és online ismerkedem. Könyvelőként dolgozok egy helyi cégnél, ahol bőven 500e forint felett keresek. Ismerkedés során azt tapasztaltam, hogy a férfiak akikkel beszélgetek ettől jóval kevesebbet keresnek. Nem, nem kérdeztem meg, hogy mennyit, a munkakörükből gondolom.
Én egy hasonló keresetű és életszínvonalú embert szeretnék magam mellé, mert azt tapasztaltam, hogy ha kevesebbet kereső párom van, ott előbb utóbb konfliktus lesz ebből, ami már nem hiányzik számomra. Pl. a férfi túl spúr, féltékeny stb. Ezért olyan férfi nem kell, aki az én szintemet se tudja meglépni.
Saját lakásom és autóm is van, szerintem ennek is alapnak kéne lenni ennyi idősen, mégis a legtöbb csávó otthon lakik akikkel ismerkedek.
28N
Ha te valóban könyvelő lennél akkor pontosan tisztában lennél vele, hogy ha szülési szabadságon vagy akkor nem 0 ft-ot keresel.
A másik meg az, hogy ha a szüleid spóroltak, hogy megadjanak mindent akkor szó nincs itt saját erőről hanem a segged alá tolták. Amivel nincs baj csak nem kell előadni, hogy te milyen ügyes vagy. Meg hol élsz te a holdon, hogy azt gondolod, hogy 28 évesen alapnak kéne lennie a saját lakásnak? Meg ez a szintezés is....a Te szinted amennyire látom az az, hogy leraktál egy diplomát a szülők meg mindent alád tettek. Na ez aztán a komoly szint :D
41
Újabb bizonyíték, hogy a kérdező egy troll. Ráadásul éppen azzal bukik meg újra és újra, hogy a tudásában nem kis hézagok vannak, így tetten érhető a hazugság, és a provokálás a részéről. Hol nőnek, hol férfinak adja ki magát (utóbbi a valós), már sok kérdést kiírt, de nem tudom, hogy mi hajtja valójában. Frusztrált, az biztos, mert az érződik a kérdéseiből.
Ez lesz a kiindulópont. Felteszem, hogy nemsokára már privátot megint nem tudok írni neki, mert törölteti a fiókját.
Már miért lennél aranyásó?
Inkább azok a pasik az arnyásók, akiknek semmilyük nincs, kevesebbet keresnek és veled akarnak összejönni.
"Könyvelő vagyok és nem bérszámfejtő. Jó sok incel betalált, inkább hagyjuk is a dolgot..."
Mekkora kamu vagy !! Egy no sem szokot incelezni !! Pls menjen a hardware id ban ennek az okornek !
46
Az még hagyján, de egy másik kérdésénél (amikor pedig férfinak adta ki magát, és az is) meg nem könyvelő volt, hanem irodavezető. :DDDD
Kamu sz*r vagy kérdező.
Én azt szerencsésnek gondolom, ha a férfi többet keres, mint a nő - szerintem ennek az ellenkezőjéből tudnak konfliktusok származni. Szóval alapból én érthetőnek ítélem a hozzáállásodat.
Az más kérdés, hogy ez hogyan csapódik le, ha elvárásként megfogalmazod. Ha csak úgy hallgatólagosan becsled meg a dolgot (pl. a másik foglalkozása alapján), az rendben van, de ha konkrétan rákérdezel, vagy kiírod tételesen, hogy te csak 500+ fölötti pasikat vársz, az elég anyagiasnak tud hatni.
Ami a lakást illeti: itt az indokok már összetettebbek lehetnek. Momentán pl. nekem sincs, de azért, mert egyelőre nem tudom, hol szeretnék vásárolni. De mondjuk van annyi megtakarításom, hogy akár holnap tudnék venni egyet, amiben el tudnék lakni. Ami mondjuk kívülről nem feltétlenül látszik, ugye.
F
Ha könyvelő lennél, akkor most az ÁFA bevalláson dolgoznál, nagyon buzgón (ahogy én is, mert én valóban könyvelő vagyok.)
Csak röhögni néha feljövök ide.
49
Kamu, fogytos a kérdező, ráadásul könnyen felismerhető.
Érződik az összes kérdésénél, hogy egy és ugyanazon személy a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!