Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha tényleg léteznek még ma is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tényleg léteznek még ma is olyan nők, akiknek nem csak a pénz és a külső a fontos, őket merre kell keresni?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon is nagyon bizonygatják, nők is és férfiak is egyébként, hogy ostobaság az az "elmélet", hogy 2024-ben már minden nő a pénzre és a külsőre hajt, és semmi más nem érdekli őket.

Én sajnos ezt nem így tapasztaltam, sohasem volt senkim, sőt, egy randiig nem jutottam el 27 év alatt, mert nem vagyok se gazdag, se sármos. Szóval az én tapasztalataim azt mondatják velem, hogy már tényleg csak a pénz (70%) és a külső (30%) számít, minden más érdektelen.

Kérdésem: én merre keressek akkor párt? Hol találhatóak meg ezek az állítólag létező nők, ha ugyan tényleg léteznek?

Ui. nem, nem az a gond hogy a 10/10 csajokra hajtok csak, mielőtt nekem szegeznétek, mert általában ez szokott lenni a reakció, hogy adjam lejjebb az igényeimet. Nekem aztán nincsenek nagy igényeim. Pont az a bajom, hogy a teljesen átlag, 10/6, maximum 10/7 csajok se hajlandóak még csak beszélgetni se velem. Mert még nekik is a sármos, gazdag pasik imponálnak csak ezek szerint.

jan. 1. 23:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
36%

Ha 27 eves vagy, akkor az ilyen tipusu nokrol lemaradtal, mert nagyon hamar elkelnek.

39F incel

jan. 1. 23:59
 2/23 anonim ***** válasza:
62%

Keress akkor ronda és csóró nőket.

Amúgy linkelj már képet, hogy kb milyen kinézetűekre hajtasz.

Amúgy segítek bro, a 6-7 az ÁTLAG FELETTI, ezt ugye vágod?Az átlagos az az 5-ös.Tehát most azon picsogsz, hogy ocsmány csóringer létedre nem áll le velef egy átlag feletti nő.Miért tenné?Semmit nem tudsz neki nyújtani.

jan. 2. 00:00
 3/23 anonim ***** válasza:
26%
Nagyob csunya dagadt noknel probalkozz vagy csontsovanyaknal.
jan. 2. 00:18
 4/23 anonim ***** válasza:
57%
A párjukkal vannak ahogy én is :-)
jan. 2. 00:22
 5/23 anonim ***** válasza:
84%

Statisztikailag az átlagos nő 32 éves, 162 cm, 70 kg, és van egy gyereke.

Az, hogy a pénz vagy a jó test nem elsődleges szempont, még mindig nem azt jelenti, hogy összejön olyannal, aki csóró és csúnya. Ahogy neked se topmodell kell, de azért nem is fogsz összejónni a 160 kilós kasszás Erzsivel. Inkább valahol félúton.

Az igényeidet meg olyan magasra teszed, ahogy jól esik. Úgy se te döntöd el egyedül, hogy kivel jössz össze. Csak abból tudsz válogatni, akiknek te jössz be. Ha nincs közös metszet, akkor túl magasak az igényeid.

jan. 2. 00:28
 6/23 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem pont hogy az újkeletű, hogy bárminemű státusz nélkül is lehet csajod, ha elég belevaló, érdekes, izgalmas vagy.

Az soha a világtörténelemben nem volt jellemző hogy a nők lejjebb házasodtak volna, a mai világban viszont legalább előfordul.

Egyesek még a rondaságot is elnézik. Gyk felhasználó létem ellenére el szoktam hagyni a lakást, és néha rendes, normális, emberi külsejű nőket látok mindenféle Csernobil mutáció férfi mellett.

Bármi lehet.

De ha személyiségre unalmas, semmilyen, átlagos kis egérke vagy, aki emellett csóró és ambíciótlan, ÉS emellett még csúnya is... Na az nem fog működni, még a 10/1es nőknél sem.

Viszont jó hír hogy bármikor tudsz változtatni. Adhatsz a külsődre, adhatsz a belsődre, adhatsz az életedre.

jan. 2. 00:28
 7/23 anonim ***** válasza:
90%
És te saját magadat hányasra pontozod a tízes skálán, kérdező?
jan. 2. 00:55
 8/23 A kérdező kommentje:

#7 Ronda vagyok mint a bűn, viszont jó magas, majdnem 2 méter, állítólag az bejön a nőknek (az állítólag szócskára nagy hangsúlyt helyeznék, mert én nem így tapasztaltam, de mindegy).

Objektíven nézve 10/5 körül vagyok szerintem mindet egybevéve. Viszont vagyoni helyzetem 10/1.

jan. 2. 00:58
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ronda vagy, mint a bűn, akkor kizárt, hogy 10/5 legyél, már megbocsáss.
jan. 2. 00:59
 10/23 A kérdező kommentje:
#9 mert miért lenne kizárt? A jóképű pasikhoz képest vagyok ronda. A 10/1 az nálam a fogatlan, mosdatlan, bűzlő, kancsal, x lábú, alkoholista tróger aki szakadt zsíros göncökben járkál és TBC-t terjeszt. Annál azért igencsak jobban nézek ki és jobb állapotban is vagyok.
jan. 2. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!