Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan nők akiknek a személyiség a fontos?
Nyilván mindenkinek fontos a külső. De arra gondolok hogy kb. 20 % a külső és 80 % személyiség. Mennyire gyakori a nők körében ez?
Ismertek ilyen nőt?
>manapság már nem léteznek
Azt gondolni, hogy régen jobb volt, tökéletes ostobaság és automatikusan érvénytelent bármit, amit mondasz. Sosem voltak jobbak az emberek.
Létezik,de annak a súlya 75+ kg-ról indul és nem hiszem,hogy egyből beindulsz majd rájuk.
Ez az igazság,kaphatsz egy dagadt,nem túl igényes nem túl nőies csajt vagyis a maradékot.
Bocsi,ha nyersen fogalmazok de ez van.
Leszögezném hogy senkit nem akarok megbántani. A tapasztalat azt mutatja hogy 30-35 éves kor után erősen leadnak az igényeikből hogy találjanak egy olyan férfit aki ugyan nem az esetük annyira, de képes biztosítani nekik a családi fészket. Vannak kivételek persze szóval akinek nem inge, ne vegye magára. Egyébként a férfiaknál is előfordul az ilyen, csak kisebb %-ban.
A korombeli (17-27) lányoknál viszont ez nagyon személyfüggő. Számít az is hogy Ő maga hogy néz ki és hova sorolja magát 1-10-ig. Van aki 1-2 csalódás után rájön hogy nem minden a külső. De lehetne ezt vesézni estig is. A lényeg hogy mindenkinél van egy határ a külsőnél amit vagy megüt az ember vagy nem.
3. Nekem inkább a duci nők jönnek be. És pont azt látom hogy ők nekik jobban számít a külső. Vékony nővel már volt kapcsolatom de a ducik mind elhajtottak sajnos
Szerintem azért fontosabb nekik hogy jopasi legyen a pasijuk mert így erősítik az önbizalmukat
7. Igazat kell adjak.
A személyiségünk nem genetikailag determinált. Igenis környezeti társadalmi hátasok, társadalmi szocializáció, divat erőssén befolyásolják a személyiség fejlődésünket, igényünket stb.
Sőt az ízlésünket is kialakítják ezek a hatások.
Pl mikor először ettem mekis hamburgert nagyon nem ízlett. Fűrészporos zsemle stb.. Bizony mikor egyre jobban divat lett ez a kaja valahogy én is megszerettem és inkább azt eszem már mint a6házi hambit.
De régen pl mindenki a duci nőket kereste ma már Senki nem izgul rá. Amikor a duci szexi csak nem ez van a médiába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!